STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Real Betis - Sevilla (preview)

Real Betis - Sevilla (preview)

10.11.19 20:00 Základní část - 13. kolo

Real Betis

1:2

(1:1)

Sevilla

Rozhodčí: Alejandro José Hernández Hernández Stadion: Estadio Benito Villamarín Diváci: 63,110 (104%)

Preview k zápasu

Třinácté kolo La Ligy zakončí lahůdka v podobě sevillského derby, které zajímá nejen fanoušky v Andalusii. I pro nezávislého pozorovatele jde totiž o výjimečný zápas díky atmosféře i velkému počtu branek, které ve vzájemných duelech Betisu a Sevilly padají.

Stadion Benita Villamarína bude vyprodaný a většina jeho návštěvníků bude doufat v potvrzení zlepšených výkonů Betisu v poslední době, kdy na skalp Celty Vigo navázal remízou na Bernabéu.

Sevilla prodloužila své trápení proti velkým klubům, když neudržela vedení proti Atléticu ani proti Valencii s oběma rivaly se rozešla smírně. Na kontě má i tak o plných osm bodů více než městský sok.

Největším otazníkem v sestavách je obsazení brankářského postu na straně hostů, Vaclík si totiž v sobotu poranil kotník a jeho účast je hodně nejistá. Základní jedenáctky obou sevillskýych mužstev budou tradiční, změny se neočekávají.

Bilance týmů

7 2 1 4 12:13 33%
7 4 1 2 13:12 62%

Vzájemné zápasy

ID:403258 20.09.16 22:00 Sevilla logo týmu 1:0 logo týmu Real Betis 5.kolo, Základní část
ID:405262 25.02.17 16:15 Real Betis logo týmu 1:2 logo týmu Sevilla 24.kolo, Základní část
ID:4194145 06.01.18 19:45 Sevilla logo týmu 3:5 logo týmu Real Betis 18.kolo, Základní část
ID:4194334 12.05.18 18:30 Real Betis logo týmu 2:2 logo týmu Sevilla 37.kolo, Základní část
ID:10367598 02.09.18 20:45 Real Betis logo týmu 1:0 logo týmu Sevilla 3.kolo, Základní část
ID:10420720 13.04.19 20:45 Sevilla logo týmu 3:2 logo týmu Real Betis 32.kolo, Základní část
ID:11895929 10.11.19 20:00 Real Betis logo týmu 1:2 logo týmu Sevilla 13.kolo, Základní část
ID:11896083 15.03.20 20:00 Sevilla logo týmu -:- logo týmu Real Betis 28.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 1281333:15 (+18)25
2.Real Madrid 1274125:9 (+16)25
3.Atlético Madrid 1366115:8 (+7)24
4.Real Sociedad 1372421:14 (+7)23
5.Sevilla 1263315:13 (+2)21
6.Athletic Club 1355313:8 (+5)20
7.Getafe 1355318:15 (+3)20
8.Granada 1362519:17 (+2)20
9.Valencia 1355319:18 (+1)20
10.Osasuna 1347216:13 (+3)19
11.Villarreal 1353526:19 (+7)18
12.Levante 1352616:16 (0)17
13.Real Valladolid 1345414:17 (-3)17
14.Deportivo Alavés 1343614:18 (-4)15
15.SD Eibar 1343614:21 (-7)15
16.Mallorca 1342712:19 (-7)14
17.Real Betis 1234514:21 (-7)13
18.Celta de Vigo 132387:19 (-12)9
19.Espanyol 132297:23 (-16)8
20.Leganés 131397:22 (-15)6

Aktuálně

VČERA 18:05
Osasuna se spojila s regionální stavební společností VDR a darují v Pamploně a Madridu 30 tisíc kilogramů potravin rodinám, které se kvůli koronaviru dostaly do problémů.
VČERA 18:00
Mono Burgos dělal dlouhá léta asistenta Diegu Simeonemu, nyní se ale jejich cesty rozejdou. Bývalý brankář se chce vydat na dráhu hlavního kouče a Simeone si tak bude muset najít novou pravou ruku.
VČERA 11:30
Klíčový hráč Atalanty Bergamo Papu Gómez přiznal, že toužil po přestupu do Atlética Madrid, kam ho v roce 2013 lanařil trenér Diego Simeone: "Simeone řekl, že si mě do Atlética vyžádá. Catania chtěla 10 milionů eur a Atlético nabízelo šest. Kvůli čtyřem milionům přestup ztroskotal. Chtělo se mi umřít."
VČERA 11:20
Bývalý obránce Realu Madrid Iván Helguera začíná v 45 letech trenérskou dráhu, první angažmá našel v třetiligovém celku Las Rozas.
25.05.20 21:52
Villarreal dohraje sezónu bez Funese Moriho, argentinský obránce si přivodil vážné zranění stehenního svalu a bude mimo hru až čtyři měsíce.
25.05.20 16:43
Útočník Atlética Madrid João Félix si poranil koleno. Nemělo by jít o vážný problém, Portugalec se podle všeho vrátí do akce do dvou až tří týdnů.
25.05.20 14:52
Stejně jako vloni, tak i letos je Fernando Llorente tipován na návrat do Athleticu. Už pětatřicetiletý útočník Neapole se několikrát nechal slyšet, že by pruhovaný dres Basků rád znovu oblékal.
25.05.20 14:49
Betis už pracuje na složení týmu pro příští sezónu, v Realu Madrid se jeho zástupcům líbí Takefusa Kubo. Japonský záložník letos hostuje v Mallorce a také Andalusané jej chtějí na jeden rok formou zápůjčky.
25.05.20 14:48
Valladolidu se i nadále hromadí nabídky za Mohammeda Salisua. Jeden z objevů sezóny měl nejblíže k Atléticu, nakonec ale jeho výkupní klauzuli 12 milionů eur možná zaplatí Rennes. Právě francouzský celek se posunul na první pozici mezi možnými destinacemi 21letého stopera.
25.05.20 08:10
Barcelona lanaří z Juventusu Miralema Pjaniće a součástí obchodu by se mohl stát i Ousmane Dembélé. Mladého fotbalistu by chtěla Stará dáma zlákat na roční hostování.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Jenom neregistrování uživatelé a roboti, které nezobrazujeme :-)

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 5 Následující
   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:15

Víme také, že Palestinci v minulosti promarnili možnosti dosáhnout urovnání konfliktu.

Rofl, jasně, protože Palestinci zabili Rabbina potom, co Arafat přistoupil na velmi nevýhodný podmínky vyjednaný Sionistům na ruku.

Jdu blejt, fakt už. Vondra, Topolánek, Zeman, Kohout, Svoboda, Petříček, to je teda výkvět. Češi jsou snad jednostrannější než AIPAC. *93*

   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:11

https://echo24.cz/a/SHJfe/podla-zrada-izraele-topolanek-a-byvali-ministri-zahranici-kritizuji-petrickuv-dopis *25*

*25* *25* *25*

ty jo, to je ještě mnohem horší, než jsem vůbec hádal, ještě, že českou politiku už ignoruju v podstatě totálně *5*

   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:09

@Txapeldun na to jsme si zvykli

@tunak jo no..ale je hrozný, jak se naši představitelé kopající za sion i z mírný kritiky můžou podělat *5*

+1
   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:03

@Txapeldun hodně mírná, taktně přejdeme, že půlku západního břehu už Izrael fakticky anektoval - a to včetně zcela vitálních částí, takže dvojstátní řešení je dávno už jen deklarovanej cíl superoptimistů a reálně nemožnej výsledek

zejména na poměry toho, jak jim normálně česká reprezentace líže rectum

@tunak tak je to mírná kritika dejme tomu *5*

@Txapeldun kritiku? tady někdo kritizoval izrael? to myslíš to zdvořilý (a zoufale opožděný) upozornění, že anexe cizího území není košer?

ta odpověď Topolánka/Vondry aspol na kritiku Izraele taky celkem roflazo

i když Jandákovy vystoupení taky mívaj "styl"

Předchozí 1 2 3 5 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 4
2. Txapeldun 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace