STABLE 3.24.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Real Betis - Sevilla (preview)

Real Betis - Sevilla (preview)

10.11.19 21:00 Základní část - 13. kolo

Real Betis

1:2

(1:1)

Sevilla

Rozhodčí: Alejandro José Hernández Hernández Stadion: Benito Villamarin Diváci: 63,110 (104%)

Preview k zápasu

Třinácté kolo La Ligy zakončí lahůdka v podobě sevillského derby, které zajímá nejen fanoušky v Andalusii. I pro nezávislého pozorovatele jde totiž o výjimečný zápas díky atmosféře i velkému počtu branek, které ve vzájemných duelech Betisu a Sevilly padají.

Stadion Benita Villamarína bude vyprodaný a většina jeho návštěvníků bude doufat v potvrzení zlepšených výkonů Betisu v poslední době, kdy na skalp Celty Vigo navázal remízou na Bernabéu.

Sevilla prodloužila své trápení proti velkým klubům, když neudržela vedení proti Atléticu ani proti Valencii s oběma rivaly se rozešla smírně. Na kontě má i tak o plných osm bodů více než městský sok.

Největším otazníkem v sestavách je obsazení brankářského postu na straně hostů, Vaclík si totiž v sobotu poranil kotník a jeho účast je hodně nejistá. Základní jedenáctky obou sevillskýych mužstev budou tradiční, změny se neočekávají.

Bilance týmů

7 2 1 4 12:13 33%
7 4 1 2 13:12 62%

Vzájemné zápasy

ID:403258 20.09.16 23:00 Sevilla logo týmu 1:0 logo týmu Real Betis 5.kolo, Základní část
ID:405262 25.02.17 17:15 Real Betis logo týmu 1:2 logo týmu Sevilla 24.kolo, Základní část
ID:4194145 06.01.18 20:45 Sevilla logo týmu 3:5 logo týmu Real Betis 18.kolo, Základní část
ID:4194334 12.05.18 19:30 Real Betis logo týmu 2:2 logo týmu Sevilla 37.kolo, Základní část
ID:10367598 02.09.18 21:45 Real Betis logo týmu 1:0 logo týmu Sevilla 3.kolo, Základní část
ID:10420720 13.04.19 21:45 Sevilla logo týmu 3:2 logo týmu Real Betis 32.kolo, Základní část
ID:11895929 10.11.19 21:00 Real Betis logo týmu 1:2 logo týmu Sevilla 13.kolo, Základní část
ID:11896083 15.03.20 01:00 Sevilla logo týmu -:- logo týmu Real Betis 28.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 1281333:15 (+18)25
2.Real Madrid 1274125:9 (+16)25
3.Atlético Madrid 1366115:8 (+7)24
4.Real Sociedad 1372421:14 (+7)23
5.Sevilla 1263315:13 (+2)21
6.Athletic Club 1355313:8 (+5)20
7.Getafe 1355318:15 (+3)20
8.Granada 1362519:17 (+2)20
9.Valencia 1355319:18 (+1)20
10.Osasuna 1347216:13 (+3)19
11.Villarreal 1353526:19 (+7)18
12.Levante 1352616:16 (0)17
13.Real Valladolid 1345414:17 (-3)17
14.Deportivo Alavés 1343614:18 (-4)15
15.SD Eibar 1343614:21 (-7)15
16.Mallorca 1342712:19 (-7)14
17.Real Betis 1234514:21 (-7)13
18.Celta de Vigo 132387:19 (-12)9
19.Espanyol 132297:23 (-16)8
20.Leganés 131397:22 (-15)6

Aktuálně

DNES 12:21
Iker Muniain nedokončil dnešní trénink kvůli nataženému svalu a bude čekat na verdikt lékařů, jestli bude moci obléknout dres Athleticu v nejbližším střetnutí proti Osasuně.
DNES 12:19
Stefan Savić si obnovil svalové zranění, což pro obránce Atlética znamená, že zmešká několik následujících zápasů.
DNES 08:40
Athletic údajně začal jednat s Bayernem o přestupu Javi Martíneze. Návrat bývalého spoluhráče na místo činu by se líbil Mikelovi San Josému: "Javi Martínez je skvělým hráčem a byl i výborným spoluhráčem. Kdyby se vrátil, bylo by to velmi hezké. Tým by ho přijal s otevřenou náručí."
DNES 08:35
Sevilla včera představila plány na následující pětiletku, během které chce dokončit rozšíření stadionu Ramóna Sáncheze-Pizjuána o třetí prstenec a zdvojnásobit rozpočet na 200 milionů eur. "Chceme i nadále růst. Stadion a navýšení rozpočtu, to jsou naše priority," uvedl prezident klubu José Castro.
DNES 00:29
Gareth Bale pomohl Walesu k postupu na Euro 2020, fanoušky Realu Madrid však popudila oslava, při které Bale poskakoval s vlajkou s nápisem "Wales. Golf. Madrid. V tomto pořadí". Podle příznivců jde o projev neúctu vůči klubu.
VČERA 12:58
Manažer Liverpoolu Jürgen Klopp přiznal, že nemá rád zápasy na stadionu Sevilly: "Nejsem si jistý, na kterém stadionu hraji nejraději, ale stadion, který nejvíce nesnáším, je ten Sevilly, a to kvůli atmosféře. To myslím jako kompliment!" Německý kouč na Pizjuánu zažil zápasy s Mainzem, Borussií Dortmund a Liverpoolem, pokaždé se zrodil remízový výsledek.
VČERA 10:13
Spekulace o odchodu Stanislava Lobotky ze Celty Vigo znovu ožívají. Slovenského reprezentaci si údajně vyhlédla Neapol s cílem získat jej už v lednu.
VČERA 10:12
Na stadionu Realu Sociedad Reale Arena došlo během reprezentační přestávky k výměně trávníku. Ten předešlý totiž nebyl v ideální kondici, na což si stěžovali i samotní hráči baskického klubu.
VČERA 10:10
Lucas Ocampos předvádí v dresu Sevilly skvělé výkony, za které byl odměněn pozvánkou do národního týmu Argentiny. Následně se dočkal pochvaly od barcelonské hvězdy Lionela Messiho: "Je skvělé, že se v reprezentaci objevují noví hráči jako Ocampos. Díky tomu můžeme i nadále růst, takové hráče jsme na turnaji Copa América neměli."
VČERA 10:07
Cucho Hernández ještě nemohl kvůli zdravotním problémům debutovat za Mallorcu, brzy se to ale změní. Dvacetiletý útočník totiž poprvé s týmem trénoval a v dohledné době se dočká zápasové nominace.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
10.11.19 13k Real Betis 1:2 Sevilla 0
10.11.19 13k Getafe 0:0 Osasuna 0
10.11.19 13k Atlético Madrid 3:1 Espanyol 0
10.11.19 13k Athletic Club 2:1 Levante 0
10.11.19 13k Mallorca 3:1 Villarreal 0
09.11.19 13k Barcelona 4:1 Celta de Vigo 0
09.11.19 13k SD Eibar 0:4 Real Madrid 0
09.11.19 13k Valencia 2:0 Granada 0
09.11.19 13k Deportivo Alavés 3:0 Real Valladolid 0
08.11.19 13k Real Sociedad 1:1 Leganés 0
Primera División
22.11.19 14k Levante -:- Mallorca 0
23.11.19 14k Leganés -:- Barcelona 0
23.11.19 14k Real Betis -:- Valencia 0
23.11.19 14k Granada -:- Atlético Madrid 0
23.11.19 14k Real Madrid -:- Real Sociedad 0
24.11.19 14k Espanyol -:- Getafe 0
24.11.19 14k Osasuna -:- Athletic Club 0
24.11.19 14k SD Eibar -:- Deportivo Alavés 0
24.11.19 14k Villarreal -:- Celta de Vigo 0
24.11.19 14k Real Valladolid -:- Sevilla 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 6 uživatelů

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 14 Následující

Proč vůbec ten Kája zanevřel na plkálisty? *12*

Ale tak nejde mu to nepřát. Mexičan, co se dostal do USA, milionář z chatrče hadr *38*

Na Velu se chvilku dobře koukalo i v LL, škoda ho

   avatar uživatele tunak 26 dnes 22:23

@Jordi Alba taky nedal tolik gólů jako Vela

@ace A očividně 2 dny nespal někde v kanále *2*

   avatar uživatele ace 6 dnes 22:16

Zlatan Ibrahimovic, fotbalový megaloman, se rozloučil se Spojenými státy po svém: „Chtěli jste Zlatana, dal jsem vám Zlatana. A teď se můžete vrátit ke sledování baseballu.“

to je taky borec jak prase *5*

   avatar uživatele tunak 26 dnes 22:04

@ace přijde jako Javimar, brain on

   avatar uživatele tunak 26 dnes 22:03

@BarcaGang no právě, skok ze 120 na 200 je vlastně ještě větší než z 200 na 350 *2*

Předchozí 1 2 3 14 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 26
2. BarcaGang 12
3. Grobar 8
4. ace 6
5. Jordi Alba 6
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace