STABLE 3.24.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Valencia - Getafe (preview)

Valencia - Getafe (preview)

25.09.19 20:00 Základní část - 6. kolo

Valencia

3:3

(3:1)

Getafe

Rozhodčí: José Luis Munuera Montero Stadion: Estadio de Mestalla Diváci: 37,814 (69%)

Preview k zápasu

Hodně vyhecované byly v minulé sezóně zápasy mezi Valencií a Getafe, do vlasů si slovně vjeli i trenéři Marcelino a Bordalás.

Tentokrát by se vše mělo nést v klidnějším duchu, neboť na místě odvolaného Marcelina už je Albert Celades, jenž věří, že proti Getafe dosáhne na první ligovou výhru. Valencia by ji potřebovala, neboť se 14. místem nemůže být spokojena.

Getafe má na kontě o bod více (6) a patří mu dvanáctý post. Azulones jsou posíleni posledním vítězstvím nad Mallorcou. Antunes, Amath, Bergara a Etxeita v nominaci Getafe absentují, Valencia postrádá Gayu, jenž se přidal k Piccinimu a Solerovi na listinu zraněných.

Bilance týmů

5 1 2 2 5:6 33%
5 2 2 1 6:5 53%

Vzájemné zápasy

ID:4194104 03.12.17 15:15 Getafe logo týmu 1:0 logo týmu Valencia 14.kolo, Základní část
ID:4194295 18.04.18 19:30 Valencia logo týmu 1:2 logo týmu Getafe 33.kolo, Základní část
ID:10420517 10.11.18 15:15 Getafe logo týmu 0:1 logo týmu Valencia 12.kolo, Základní část
ID:10420680 17.03.19 17:30 Valencia logo týmu 0:0 logo týmu Getafe 28.kolo, Základní část
ID:11895863 25.09.19 20:00 Valencia logo týmu 3:3 logo týmu Getafe 6.kolo, Základní část
ID:11896030 09.02.20 00:00 Getafe logo týmu -:- logo týmu Valencia 23.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Atlético Madrid 64117:4 (+3)13
2.Athletic Club 63307:2 (+5)12
3.Granada 632112:6 (+6)11
4.Real Madrid 532010:6 (+4)11
5.Barcelona 631214:10 (+4)10
6.Sevilla 53115:2 (+3)10
7.Real Sociedad 53117:4 (+3)10
8.Villarreal 622213:10 (+3)8
9.Real Betis 62229:10 (-1)8
10.Osasuna 51404:3 (+1)7
11.Levante 62137:8 (-1)7
12.Getafe 51317:6 (+1)6
13.Real Valladolid 61325:8 (-3)6
14.Deportivo Alavés 51222:4 (-2)5
15.Valencia 51226:8 (-2)5
16.Celta de Vigo 51223:6 (-3)5
17.Espanyol 51133:9 (-6)4
18.Mallorca 61144:10 (-6)4
19.SD Eibar 50234:7 (-3)2
20.Leganés 60243:9 (-6)2

Video

Aktuálně

DNES 00:14
Útočné duo Espanyolu Jonathan Calleri a Pablo Piatti se vrací na marodku. První jmenovaný bude absentovat dva až tři týdny, Piatti šest.
DNES 00:12
Betis i přes špatné výsledky i nadále věří trenéru Rubimu. V pondělí jednalo o jeho budoucnosti vedení klubu a vyjádřilo mu důvěru.
VČERA 12:39
Pokud by Ernesto Valverde nepokračoval jako trenér Barcelony i pro sezónu 2020/2021, má klub vyhlédnutou jako náhradu Ronalda Koemana. Informaci přinesl katalánský tisk.
VČERA 09:51
Dani Ceballos hostuje v Arsenalu, který si v rámci dohody nezajistil opci. Londýnský klub přesto věří, že přesvědčí Real Madrid, aby kývl na trvalý přestup španělského reprezentanta.
VČERA 09:49
Záložník Levante José Campaña dosáhl hranice 100 zápasů v La Lize. Výsledek jubilejního střetnutí ale 26letého fotbalistu nepotěšil, Levante prohrálo v Seville 0-1.
20.10.19 17:05
Včerejší utkání proti Barceloně sledovalo na Ipurue 7 295 fanoušků, což je nejvyšší cifra v historii Eibaru. Její dosažení umožnila rekonstrukce stadionu baskického celku, která začala v roce 2014 a dokončena byla před letošní sezónou.
20.10.19 17:03
José Bordalás dovedl Getafe v La Lize už ke 33 vítězstvím, stal se tak nejúspěšnějším trenérem v klubové historii. Dosud patřilo první místo Luisi Garcíovi s 32 výhrami. Bordalás navíc potřeboval na rekord o 19 střetnutí méně.
20.10.19 12:03
Frenkie de Jong pomohl Barceloně skvělým výkonem k výhře 3-0 v Eibaru, nizozemského záložníka ocenili i domácí příznivci, kteří jej při střídání vyprovodili potleskem vestoje. "Bylo to úžasné, děkuji jim," vzkázal De Jong fanouškům Eibaru.
20.10.19 09:36
Ángel Rodríguez potvrdil svoji důležitost pro Getafe dvěma góly do sítě Leganésu, 32letý útočník je potěšen, že se mu daří: "Možná prožívám nejlepší období kariéry. Pro útočníka je důležité, když míč končí v síti. Vždy jsem se v Getafe cítil jako důležitý hráč."
20.10.19 09:33
Leganés nezvítězil ani na devátý pokus a pozice Mauricia Pellegrina je hodně nahnutá. Argentinského trenéra nepotěšili ani novináři, kteří ho zahrnuli dotazy na jeho budoucnost: "Samozřejmě, že není příjemné být na posledním místě tabulky. Ale co chcete, abych udělal? Mám skočit z 20. patra, spáchat sebevraždu?"

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
20.10.19 9k Sevilla 1:0 Levante 0
20.10.19 9k Athletic Club 1:1 Real Valladolid 0
20.10.19 9k Espanyol 0:1 Villarreal 0
20.10.19 9k Real Sociedad 3:1 Real Betis 0
20.10.19 9k Deportivo Alavés 2:0 Celta de Vigo 0
19.10.19 9k Mallorca 1:0 Real Madrid 0
19.10.19 9k Getafe 2:0 Leganés 0
19.10.19 9k Atlético Madrid 1:1 Valencia 0
19.10.19 9k SD Eibar 0:3 Barcelona 0
18.10.19 9k Granada 1:0 Osasuna 0
Primera División
25.10.19 10k Villarreal -:- Deportivo Alavés 0
26.10.19 10k Barcelona -:- Real Madrid 0
26.10.19 10k Leganés -:- Mallorca 0
26.10.19 10k Real Valladolid -:- SD Eibar 0
26.10.19 10k Atlético Madrid -:- Athletic Club 0
27.10.19 10k Celta de Vigo -:- Real Sociedad 0
27.10.19 10k Granada -:- Real Betis 0
27.10.19 10k Levante -:- Espanyol 0
27.10.19 10k Sevilla -:- Getafe 0
27.10.19 10k Osasuna -:- Valencia 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 8 Následující
   avatar uživatele Makak 4 dnes 08:08

Nejlepší Joker nakonec nebude ani Ledger, ani Phoenix, ale tunak *65*

   avatar uživatele Makak 4 dnes 08:07

@tunak ne

   avatar uživatele Makak 4 dnes 08:06

@BarcaGang V tom si tihle ale ještě libují.

@tunak to pisou za kazdou cenu protivetruchcijci. Akorat netusej ze se jim to vraci zpet do obliceje...

   avatar uživatele Makak 4 dnes 06:56

@tunak to určitě pár trotlů píše o každém filmu...

   avatar uživatele tunak 2 dnes 00:33

@ace lepší kino je bio oko nebo světozor, ne?

   avatar uživatele tunak 2 dnes 00:33

@Makak nj, prej je to pěkně trapnej pokus, selhávající na celý čáře, píšou recenzenti

Předchozí 1 2 3 8 Následující

Top plkálisti dnes

1. Makak 4
2. tunak 2
3. BarcaGang 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace