STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Villarreal - Levante (preview)

Villarreal - Levante (preview)

15.02.20 17:30 Základní část - 24. kolo

Villarreal

2:1

(1:0)

Levante

Rozhodčí: Mario Melero López Stadion: Estadio de la Cerámica Diváci: 17,269 (73%)

Preview k zápasu

Utkání mezi Villarrealem a Levante poutá pozornost soubojem o Trofeo Zarra, které je určeno nejlepšímu ligovému střelci španělské národnosti. Gerarda Moreno na jedné a Roger Martí na straně druhé patří mezi nečekané adepty na jeho získání. 

Jde ale také o tři body, které mohou posunout Villarreal na pohárové příčky. Pokud uspěje Levante, ještě více tak posílí svoji pozici v klidném středu tabulky, aby mohlo konec sezóny dohrát bez nervozity.

Bruno, Pau, Albert Moreno a Morlanes zůstávají na listině zraněných Žluté ponorky, Levante nemůže nasadit Radoju, Róbera, Hernaniho a Ivána Lópeze.

Bilance týmů

6 3 1 2 8:6 56%
6 2 1 3 6:8 39%

Vzájemné zápasy

ID:4193968 21.08.17 19:15 Levante logo týmu 1:0 logo týmu Villarreal 1.kolo, Základní část
ID:4194165 20.01.18 17:30 Villarreal logo týmu 2:1 logo týmu Levante 20.kolo, Základní část
ID:10420513 04.11.18 15:15 Villarreal logo týmu 1:1 logo týmu Levante 11.kolo, Základní část
ID:10420670 10.03.19 17:30 Levante logo týmu 0:2 logo týmu Villarreal 27.kolo, Základní část
ID:11895821 23.08.19 22:00 Levante logo týmu 2:1 logo týmu Villarreal 2.kolo, Základní část
ID:11896044 15.02.20 17:30 Villarreal logo týmu 2:1 logo týmu Levante 24.kolo, Základní část
ID:17055520 02.01.21 23:00 Villarreal logo týmu -:- logo týmu Levante 17.kolo, Základní část
ID:17055678 28.04.21 00:00 Levante logo týmu -:- logo týmu Villarreal 33.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Real Madrid 23157144:14 (+30)52
2.Barcelona 24164457:29 (+28)52
3.Getafe 24126636:22 (+14)42
4.Atlético Madrid 241010425:17 (+8)40
5.Sevilla 23116629:23 (+6)39
6.Valencia 24108635:34 (+1)38
7.Real Sociedad 23114839:31 (+8)37
8.Villarreal 23105840:31 (+9)35
9.Athletic Club 23710623:19 (+4)31
10.Granada 23931127:30 (-3)30
11.Levante 23921229:34 (-5)29
12.Osasuna 23610730:32 (-2)28
13.Real Betis 2377932:37 (-5)28
14.Deportivo Alavés 24761125:34 (-9)27
15.Real Valladolid 23511719:25 (-6)26
16.SD Eibar 23661122:32 (-10)24
17.Mallorca 24631523:39 (-16)21
18.Celta de Vigo 23481119:32 (-13)20
19.Leganés 23461318:36 (-18)18
20.Espanyol 23461319:40 (-21)18

Video

Aktuálně

DNES 12:52
Ousmane Dembélé má údajně na stole nabídku ze strany Manchesteru United a vážně o změně dresu uvažuje. Stále by však zbývala dohoda mezi kluby ohledně přestupové částky.
DNES 12:50
Antonio Luna se dohodl s Levante na ukončení smlouvy, bez angažmá nezůstal dlouho. Dnes bylo potvrzeno, že se upsal druholigové Gironě.
DNES 08:31
Fernando Llorente by rád strávil konec kariéry ve Španělsku, 35letého útočníka Neapole mají na radaru Eibar i Elche, problémem je jeho vysoký plat. Dohoda tak připadá v úvahu jen formou hostování, při kterém by část Llorenteho mzdy platila Neapol.
DNES 08:28
Marc Cucurella vyloučil, že by se chystal opustit Getafe, kde vloni hostoval z Barcelony a letos se stal kmenovým hráčem Azulones: "Zůstanu v Getafe, kde jsem šťastný. Můžeme dosáhnout velkých věcí, rád bych v klubu zůstal mnoho let."
DNES 08:27
Jeando Fuchs po roce opouští Alavés, aniž by za něj odehrál jediný soutěžní zápas. Dvaadvacetiletý kamerunský záložník přestoupil do skotského Dundee United.
DNES 08:25
Diego Lainez možná nezůstane pro letošní sezónu v Betisu, mladého Mexičana chtějí na hostování Cádiz, Eibar, Huesca a Levante.
DNES 08:24
Real Sociedad nebude moci v sobotním zápase proti Getafe nasadit Adnana Januzaje, opora baskického celku si přivodila svalové zranění a čeká na určení jeho vážnosti.
VČERA 16:27
Thomas Lemar možná přece jen opustí Atlético, zájem o francouzského záložníka má Bayern Mnichov.
VČERA 16:25
Na další start v dresu Villarrealu si bude muset počkat Francis Coquelin, jemuž vystavilo na tři až čtyři týdny stopku svalové zranění.
29.09.20 08:03
Ousmane Dembélé má stále problémy s dochvilností, křídelník Barcelony znovu dorazil na trénink se zpožděním, navíc při řízení používal mobilní telefon. Od klubu mu nyní hrozí pokuta.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 18 Následující
   avatar uživatele ace 13 dnes 17:47

Lidé se budou v restauracích zapisovat jako v Německu, řekl Prymula

vy ste fakt banda trotlu i s tim skopcakovem *8*

   avatar uživatele ace 13 dnes 15:23

@tunak taky sem se divil asi potřebovali čárku

   avatar uživatele tunak 31 dnes 14:50

pro českej fotbal by bylo velmi dobře, kdyby se Slávia vrátila na zem a Číňani divestovali

   avatar uživatele tunak 31 dnes 14:50

a pokud by se to stalo v jiným zápase, každýmu je to cca jedno - takže jak píšu, problém je ve vztahu Slávie a hráčů Slávie k tomu zápasu; proto ta nepříčetná reakce a proto taky 4-1 a ne 2-1; navíc tvrdím, že Slávia zkolabovala už dřív a zápas proti hodně hratelnýmu soupeři vůbec neměla pod kontrolou právě protože byla pod přílišným tlakem, z toho pramenily chyby a z toho pramenilo vypadnutí

problém je jednak v současným systému fotbalovejch soutěží, který všechno podřizujou komerci a proto je LM jinej svět než EL; a druhak v nastavení Slávie, která má větší ambice, než jaký dokáže reálně ekonomicky utáhnout (to platí určitě i pro Spartu, naopak Plzeň je v tomhle rozumnější, ale stejně dojíždí i na to, jak Slávia deformovala českej fotbalovej trh)

Dest ofiko *156*

   avatar uživatele tunak 31 dnes 14:46

a všichni ho tehdy oslavovali, jak dobře chytá penalty

hele, fotbal má problém, na tom se určitě shodnem, var je větší zdroj problémů než řešení, ale včera to zářez Slávie nebyl, byla to asi smůla

   avatar uživatele tunak 31 dnes 14:45

a že brankář musí stát na čáře... no jo, dneska holt musí, přestože takovej Diego Alves byl schopnej před zahráním penalty dotancovat metr a půl před čáru pomalu

   avatar uživatele tunak 31 dnes 14:44

útočník počká až obránce natáhne nohu, pak mu do ní kopne a svalí se a je to penalta; tohle je podle mne větší problém než ty ruce možná nakonec

   avatar uživatele tunak 31 dnes 14:44

@Makak jo, je to změna pravidel motivovaná příchodem varu

horší penalty se možná pískaj po kontaktu ve vápně, protože dneska je každej kontakt penalta, že? a útočník mnohdy záměrně zpomalí, aby do něj obránce zezadu narazil, nebo si počká na zákrok a pak se hne, čímž získá penaltu, prestože reálně je to jeho faul

Předchozí 1 2 3 18 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 31
2. ace 13
3. BarcaGang 8
4. Helix 7
5. Makak 6
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace