Barcelona splnila roli favorita a postupuje z prvního místa

Záběr z utkání (© marca.es)

Barcelona porazila Sporting Lisabon 2-0 a v Lize mistrů postupuje z první místa základní skupiny.

Ernesto Valverde nechal hodinu odpočívat Lionela Messiho a hru Katalánců to poznamenalo. S Argentincem na hřišti je nebezpečnější, lepší a radostnější. První poločas na Camp Nou tak mnoho vzrušení nepřinesl, domácí byli aktivnější, jenže jejich hra byla příliš pomalá na to, aby dostala Sporting do problémů.

Největší aplaus tak přišel až po změně stran, a to když se začal rozcvičovat Messi. To jako by Barcelonu posílilo i na trávníku a Paco Alcácer po rohovém kopu otevřel skóre. Odepisovaný útočník pomalu začíná pomocí branek a dobrých výkonů zapadat do Valverdeho plánů a dost možná bude jeho očekávaný odchod přehodnocen.

Druhý gólový moment měl v nastaveném čase na svědomí Mathieu. Bývalý obránce Barcelony si do vlastní sítě srazil centr Denise Suáreze. Barcelona splnila úkol a nic více.

Sestavy:

Barcelona: Cillessen; Semedo, Piqué (64. Busquets), Vermaelen, Digne; Rakitić, André Gomes, Denis Suárez; Aleix Vidal (61. Messi), Luis Suárez (75. Paulinho) a Paco Alcácer. 

Sporting Lisabon: Patrício; Piccini, Mathieu, Coates, César (64. Coentrão); Ristovski (46. Martins), Battaglia, Carvalho, Acuňa, Fernandes, Alan Ruiz (46. Dost). 

Branky: 59. Paco Alcácer, 92. Mathieu (vl.).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace