Liga Fantástica po 11. kole

Vám jsem nahrál body, jako by říkal Nélson (© as.com)

Třetí soutěžní měsíc v Liga Fantástica je za námi, pojďme se za ním ohlédnout.

Jedenácté kolo bylo vzhledem k nadcházející reprezentační pauze tím posledním březnovým. Jeho nejlepším hráčem se stal obránce Osasuny Nélson, který přispěl k výhře Rojillos na Rico Pérez 4-0 jedním gólem. Celkově vydělal manažerům, kteří jej zařadili do svého výběru, úctyhodných 46 bodů.

Čtrnáct minusových bodů zaznamenal útočník Almeríe Ulloa, za což mu patří "ocenění" pro nejslabší článek kola. Absence v základní sestavě a k tomu žlutá karta, to jsou noční můry každého účastníka soutěže.

Pokud jde o měsíční pořadí, ovládli ho Vikingos (Roji)Blancos. Tximitze se musí spokojit se druhým místem a 1.FC Bukvice se třetím. Celková tabulka je na prvních dvou místech totožná, na třetí se protlačil Combat FCB. Pokračuje propad Banoteamu, jeden z favoritů je až třináctý.

Děkujeme čtenářům za nápady a připomínky, o jejichž zrealizování výhledově přemýšlíme od příští sezóny. Do komentářů pod článkem je můžete psát i nadále. Již brzy se můžete těšit na jedno příjemné překvapení.

Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu. Dvanácté kolo právě začíná, uzávěrka je tradičně v sobotu v 17 hodin, tedy hodinu před výkopem prvního utkání. Celkové pořadí pokračuje, zároveň však začíná každý s čistým štítem v měsíčním (dubnovém) pořadí. Zapojte se i vy!

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 1 brankáře, 4 obránce, 4 záložníky a 2 útočníky + musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv měni. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace