Liga Fantástica po 12. kole

Miguel de las Cuevas (© as.com)

Kdo vkročil do nového měsíce v Liga Fantástica pravou nohou?

Třicáté kolo Primery bylo bohaté na góly, střelnici si otevřel zejména čtyřgólový Roberto Soldado z Valencie, příliš pozadu nezůstal ani Diego Costa z Atlética se svým hattrickem. To mohlo být bodů, kdyby... je někdo měl ve své sestavě. Ale neměl.

Mužem kola se tak díky vítězné brance na Bernabéu stal Miguel de las Cuevas ze Sportingu, zatímco nejhůře si vedl Aldo Duscher z Espanyolu.

Pokud jde o týmy, tak nejlépe do dubnového kola vstoupilo mužstvo se sympatickým názvem BEZ VULGARISMU. C. F thomas se umístil druhý, FC Devils Brumovjanky obsadili třetí pozici. Tento trojlístek se jako jediný dostal přes nebo na hranici 100 bodů, celkově se jednalo o bodově slabé kolo.

Děkujeme čtenářům za nápady a připomínky, o jejichž zrealizování výhledově přemýšlíme od příští sezóny. Do komentářů pod článkem je můžete psát i nadále.

Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu. Třinácté kolo právě začíná, uzávěrka je tradičně v sobotu v 17 hodin, tedy hodinu před výkopem prvního utkání. Celkové pořadí pokračuje, zároveň však začíná každý s čistým štítem v měsíčním (dubnovém) pořadí. Zapojte se i vy!

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 1 brankáře, 4 obránce, 4 záložníky a 2 útočníky + musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv měni. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace