Liga Fantástica po 3. kole

Leo Ulloa - hvězda kola v Liga Fantástica. (© as.com)

Liga Fantástica, novinka na našem portálu, odstartovala, a to nadmíru úspěšně.

Do třetího (zároveň však prvního "ostrého") kola se zapojila více než sto uživatelů, kteří si své týmy složili více či méně úspěšně.

Na prvním místě se usadil Banoteam CF se 150 získanými body, následuje celek Tximitze, jehož konto je o čtyři body chudší, a první trojku zakončují Los Castores de ValMez.

Nejúspěšnějším hráči z uživateli vybraných se stali Giuseppe Rossi z Villarrealu a José Leonardo Ulloa z Almeríe, jejichž 42 bodů přineslo daným manažerům příjemný bonus. Na opačném pólu "trůní" Sergio Asenjo s -12 body. Že by měl Rubinos Pérez pravdu a gólman Málagy by se měl skutečně zlepšit ve vybíhání?

Novinky

Jelikož je za námi první soutěžní kolo, tak bylo potřeba doladit některé detaily. Pro ta následující proto došlo k těmto změnám:

  1. Rozpočet se zvýšil na 60 milionů eur.
  2. Bylo upraveno bodování za jednotlivé (ne)úspěchy, a to tak, že byly posíleny plusové hodnoty a sníženy minusové hodnoty.
  3. Bylo výrazně vylepšeno skládání týmu pomocí filtrů na posty, týmy, ceny a kombinaci těchto položek.
  4. Bylo zrušeno finální ukládání soupisky. Nyní můžete svůj tým libovolně měnit až do uzávěrky kola (obvykle v sobotu v 17 hodin), soupiska se právě s tímto termínem uloží automaticky (samozřejmě za předpokladu, že váš tým obsahuje nutný počet hráčů).
  5. Od února připravujeme možnost zvolit si rozestavení.

Do diskuse samozřejmě můžete psát své názory, dotazy, návrhy nebo případné chyby...

Čtvrté kolo bylo vypsáno, takže vzhůru do boje, páni manažeři. A pokud jste se snad do Liga Fantástica ještě nezapojili, pak to co nejrychleji napravte!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace