Liga Fantástica po 4. kole

Leo Messi - hráč kola (© as.com)

První soutěžní měsíc je za námi, vzhůru do toho druhého.

Leden byl pro Liga Fantástica premiérový, bylo potřeba doladit veškeré detaily, chybky a lehce urpavit hodnocení jednotlivých zápasových akcí.

Nejproduktivnějšími hráči 4. kola se stali Lionel Messi z Barcelony, za kterého si uživatelé, kteří neváhali položit na stůl 2/3 rozpočtu za argentinské eso, připsali 44 bodů. Stejné cifry dosáhl i bek Realu Sociedad Ansotegi. Naopak jako nejslabší se ukázal Manu del Moral z Getafe, jenž doplatil na červenou kartu.

Pořadí týmů v prvním soutěžním měsíci je Vikingos (Roji)Blancos na prvním, Banoteam CF na druhém a Combat FCB na třetím místě. Celkově se zapojilo 115 mužstev, což je příjemné číslo.

Nyní už ale začíná celkově páté kolo, první únorové, ve kterém půjde o body do měsíční i celkové tabulky. Uzávěrka je tradičně hodinu před prvním zápasem kola, tedy v sobotu v 17:00.

Pokud svůj tým v Liga Fantástica ještě nemáte, pak to rychle napravte. Přejem všem účastníkům dobrý výběr hráčů a příjemnou zábavu. Své postřehy či návrhy můžete samozřejmě psát do komentářů pod článkem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace