Liga Fantástica po 8. kole

Kdepak, Cristiano, v osmém kole jsem byl za hvězdu já... (© as.com)

Liga Fantástica uzavřela druhý měsíc, jak si v něm kdo vedl?

Únorová fáze byla ukončena osmým soutěžním kolem. Jeho hvězdou se stal obránce Levante Ballesteros, jenž gólem přispěl k důležité výhře nad Osasunou.

Naopak litovat mohou ti, kteří do svého týmu zahrnuli karetního hříšníka Ullou z Almeríe. Útočník Andalusanů nezabránil porážce v Málaze a navíc byl vyloučen... Stabilně nejlepším hráčem Liga Fantástica je barcelonský Lionel Messi, a to s velkým náskokem na druhého Ricarda Carvalha z Realu Madrid.

Měsíční pořadí klubů ovládl tým Get Down Bano C.F. Tradiční favorit Banoteam CF se musel spokojit s druhým místem, na třetí se vyhoupl GaizkaM.com.

Děkujeme čtenářům za nápady a připomínky, o jejichž zrealizování přemýšlíme. Do komentářů pod článkem je můžete psát i nadále.

Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu. Deváté (víkendové, vložené kolo v pracovních dnech se do Liga Fantástica nezapočítává) kolo právě začíná, uzávěrka je tradičně v sobotu v 17 hodin, tedy hodinu před výkopem prvního utkání. Celkové pořadí porkačuje, zároveň však začíná každý s čistým štítem v měsíčním pořadí. Zapojte se i vy!

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 1 brankáře, 4 obránce, 4 záložníky a 2 útočníky + musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv měni. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace