Liga Fantástica po 14. kole

Být hvězdou kola se prostě vyplatí... (© goal.com)

Čtrnácté pokračování Liga Fantástica je za námi, kdo si vedl dobře a kdo hůře?

Nejúspěšnějším hráčem kolem se stal Júlio Baptista. Brazilec se vrátil do sestavy Málagy po zranění a hned přispěl k výhře nad Mallorcou dvěma góly.

Nejhůře si naproti tomu vedl záložník Osasuny Fernando Soriano, jenž zasáhl do prohraného zápasu s Athleticem pouze jako střídající hráč a navíc obdržel žlutou kartu.

Měsíčnímu pořadí mezi týmy dominuje spolek BEZ VULGARISMU, následuje Přičmoudlý tým z jihu a Efcébéčkova Barcelona. Celkovou tabulky vedou Vikingos (Roji)Blancos, Přičmoudlý tým z jihu se nachází na druhém místě a Chelsea - Pride of England na pozici číslo tři.

Děkujeme čtenářům za nápady a připomínky, o jejichž zrealizování výhledově přemýšlíme od příští sezóny. Do komentářů pod článkem je můžete psát i nadále.

Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu. Patnácté kolo právě začíná, uzávěrka je tradičně v sobotu v 17 hodin, tedy hodinu před výkopem prvního utkání. Zapojte se i vy!

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 1 brankáře, 4 obránce, 4 záložníky a 2 útočníky + musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv měni. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace