Liga Fantástica po 7. kole

Carlos Kameni nebyl dobrou volbou (fuerzaperica.com)

Komu patří ocenění pro nejlepšího hráče sedmého kola Liga Fantástica? A kdo byl naopak nejhorší?

Bodově nejúspěšnějším jedinem se stal záložník Osasuny Javad Nekounam, autor dvou branek do sítě Espanyolu, kterými pomohl k vysoké výhře Rojillos 4-0.

Na opačné straně stál Carlos Kameni. Kamerunský brankář lovil míč čtyřikrát ze sítě, což nemohlo dopadnout jinak, než nechtěným ziskem titulu pro nejslabšího hráče kola. Daniela Aranzubiu, prvního brankáře, který dal branku, nezařadil do svého týmu nikdo. 

Celkovému pořadí týmů stále vévodí Banoteam CF, jemuž dýchá na záda nově druhý celek Tximitze. Na třetí místo se propracoval GaizkaM.com.

Do komentářů můžete tradičně psát své dojmy či nápady. Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu. Osmé kolo právě začíná uzávěrka je tradičně v sobotu v 17 hodin, tedy hodinu před výkopem prvního utkání. Jde o poslední únorové kolo, takže závěrečná šance, jak zamíchat měsíčním pořadím!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace