Atlético i Griezmann potvrdili, že jejich cesty se po sezóně rozejdou

Antoine Griezmann (© marca.es)

Antoine Griezmann opouští Atlético. Po dnešní schůzce s vedením klubu obě strany potvrdily, že jejich cesty se po sezóně rozejdou.

Novým Griezmannovým působištěm se takřka jistě stane Barcelona, která se o hráče zajímala už vloni, Griezmann však zvolil pokračování v hlavním městě a podepsal s Atléticem lukrativní smlouvu.

Letos už volání Barcelony neodolá. Katalánci chystají změny v kádru jako reakci na další kolaps v Lize mistrů, z níž vypadli s Liverpoolem po výsledcích 3-0 a 0-4 v semifinále, a Griezmann má být hlavní letní posilou.

Diego Simeone sice před několika dny prohlásil, že věří v Griezmannovo setrvání. Nakonec zůstane jen u přání, což dnes večer potvrdil i sám Griezmann: "Bylo to pět úžasných let. Děkuji za vše, zůstanete v mém srdci."

Barcelona zaplatí za 28letého útočníka 120 milionů eur, což je výše hráčovy výkupní klauzule od 1. července. Do té doby platí, že má hodnotu 200 milionů eur. Griezmann odehrál v dresu Los Colchoneros během pěti pet 256 utkání, v nichž se 133krát radoval ze vstřelené branky.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace