Ukázali jste nedostatek respektu, zkritizovalo Atlético Griezmanna a Barcelonu. Hráč se má zapojit do přípravy

Antoine Griezmann (© marca.es)

Další týden se chýlí ke konci a Antoine Griezmann stále zůstává hráčem Atlética. Klub zkritizoval chování samotného fotbalisty i Barcelony.

Prezident Katalánců Josep Maria Bartomeu dnes potvrdil, že Barcelona o přestupu francouzského útočníka jedná, avšak zatím bez úspěchu. Atlético nechce přistoupit na splátkový kalendář a trvá na tom, že hráčova výkupní klauzule 120 milionů eur musí být uhrazena jednorázově.

"Čtrnáctého květná nám Antoine Griezmann sdělil přání opustit na konci sezóny klub. V následující dnech Atlético zjistilo, že hráč a Barcelona dosáhli dohody v březnu - konkrétně po odvetě vyřazovací části Ligy mistrů proti Juventusu - a že jednali od poloviny února," stojí v prohlášení Atlética.

"Chceme potvrdit, že včera došlo ke schůzce mezi zástupci Atlética a Barcelony, během níž pan Óscar Grau (člen vedení Barcelony) žádal o rozložení platby výkupní klauzule 120 milionů eur. Je evidentní, že odpověď Atlética byla negativní, protože hráč a Barcelona ukázali nedostatek respektu Atléticu a jeho fanouškům. Atlético důrazně odsuzuje chování obou, zejména Barcelony, protože pobídla hráče ke zrušení smlouvy s Atléticem v části sezóny, kdy klub hrál nejen vyřazovací část Ligy mistrů proti Juventusu, ale také o ligový titul se samotnou Barcelonou."

Atlético dále dodává, že se Griezmann má na základě stále platného kontraktu připojit v neděli k týmu, kterému začala příprava před novou sezónou.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace