Betis prodloužil smlouvu s Joaquínem a úspěšně lanaří Aleñu

Joaquín Sánchez (© marca.es)

Betis oficiálně potvrdil, že Joaquín Sánchez si prodlouží kariéru v klubu o další rok.

Osmatřicetiletý Joaquín stále patří mezi nejdůležitější hráče týmu, na začátku prosince vstřelil Athleticu tři branky během dvaceti minut a stal se nejstarším hráčem, který v La Lize dosáhl hattricku.

Proto byla jednání mezi oběma stranami o prodloužení spolupráce úspěšná, Joaquín bude nosit zelenobílý dres minimálně do roku 2021.

"Myslím, že prožívám nejlepší období. Ještě toho má hodně před sebou. Chci i nadále dělat fanouškům Betisu radost. Je to můj domov, má rodina, můj Betis. Přišel jsem sem před 23 lety a zůstanu i další rok," uvedl Joaquín, jenž je vlastníkem klubových akcií v hodnotě jednoho milionu eur a několikrát naznačil, že by se v budoucnu mohl stát prezidentem Betisu.

Nejde o jedinou novinku ze sevillského celku. Na spadnutí je totiž dohoda, která by na Villamarín přivedla na půlroční hostování 21letého záložníka Barcelony Carlese Aleñu. Vše by mělo být podle španělského tisku potvrzeno v nejbližších dnech, opce na trvalý přestup ve smlouvě zakotvena nebude.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace