Joaquín prodloužil v Betisu. Je to klub mého života, říká

Joaquín (© marca.es)

Joaquín Sánchez podle očekávání prodloužil smlouvu v Betisu. V sevillském celku by tak měl působit až do roku 2020 a ukončit v něm aktivní kariéru.

Zelenobílý dres oblékl dnes 36letý fotbalista poprvé před 17 lety a od té doby se nesmazatelně zapsal do historie Betisu a stal se jednou z jeho ikon.

"Nevím, jestli se mi dostane slov, protože jsem se nechtěl dojímat, ale když jde o tolik hezkých věcí... Chtěl bych poděkovat tomuto krásnému klubu, prezidentovi, panu Lorenzu Serra Ferrerovi, spoluhráčům, trenérům, zaměstnancům, fanouškům... Je to pro mě vyjímečný den, protože si mohu i nadále užívat toho, co je mým životem. Přišel jsem jako kluk a v Betisu jsem se naučil milovat, užívat si, plakat a mnoho hodnot, se kterými se v životě ztotožňuji. Říkám to, jak to cítím. Betis je klub mého života. Musím poděkovat i rodině, manželce a dcerám, protože to se mnou nemají doma vždy lehké," uvedl Joaquín.

"Dohoda o nové smlouvě byla snadná, neshodli jsme se jen v její délce, já chtěl na tři roky, ale to vedení odmítlo. (smích) Stále mám stejnou motivaci a chuť do fotbalu. Čísla jsou jen čísla, o ta nejde. Chci být platným členem kádru a podílet se na snaze o co nejlepší výsledky."

Zkušený křídelník, který i v letošní sezóně patří mezi nejlepší hráče Setiénova týmu, navíc nedávno koupil 2 procenta akcií klubu za 1,1 milionu eur a stal se tak jeho spoluvlastníkem: "Chtěl jsem tím Betisu alespoň částečně vrátit, co mi dal."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace