Celta má problémy s osvětlením. Hrozí jí i odečet bodů

Balaídos (© marca.es)

Stadion Balaídos není osvětlen tak, jak by měl být, za což Celtě Vigo hrozí trest.

La Liga požaduje na každém stánku nejvyšší soutěže osvětlení s intezitou 2 200 luxů, zatímco Balaídos disponuje jen 1 500, což je vedením soutěže považováno za "važný nedostatek". Galicijský klub je tak vystaven hrozbě finančního postihu, uzavření stadionu nebo dokonce odečtu bodů v tabulce, jak potvrdil jeho prezident Carlos Mouriño.

"Během léta nedošlo k žádnému vylepšení. Nevím, jak moc reálný postih je, ale hrozí nám pokuta, uzavření stadionu i odečet bodů. Vedení města nám k tomu prozatím nic neřeklo, proto se soustředíme na naši práci, kterou je fotbal," prohlásil první muž Celty.

Balaídos patří městu, s jehož zástupci je Mouriño v dlouhodobém sporu. Několikrát varoval, že pokud Vigo nedá zelenou ke stavbě nového stadionu, je připraven Celtu přemístit do jiného města. "Mám k Vigu vztah, ale musím hájit zájmy prezidenta Celty. Nemohu vyloučit stěhování klubu. Do deseti let vidím Celtu mimo Balaídos, a pokud nedostaneme povolení ke stavbě nového stadionu ve Vigu, postavíme ho jinde," dodal Mouriño.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace