Jak šel čas se sliby o Nou Mestalle

Nou Mestalla (© marca.es)

Vedení Valencie by do konce roku mělo představit plány na dokončení Nou Mestally, stadionu, který se začal stavět v roce 2007, ale už osmým rokem na něm práce stojí... Připomeňte si, jak šel čas se sliby o novém domově Netopýrů.

"Počty nám vycházejí dokonale. Budeme mít nejlepší stadion v Evropě, s kapacitou 75 tisíc míst a ještě nám zbydou peníze," uvedl v roce 2007 tehdejší prezident Valencie Juan Soler.

Jeho následovník Vicente Soriano byl o rok později podobně optimistický: "Stavba probíhá dle harmonogramu a v současné chvíli vypadá úžasně."

"Dnešek je dnem nádherné perspektivy. Můžeme říci, že se brzy začne se stavbou hrací plochy," opět slova prezidenta, tentokrát Manuela Llorenteho z roku 2011.

O dvě sezóny později už v prezidentském křesle seděl Amadeo Salvo a také on viděl vše růžově: "Budeme mít pětihvězdičkový stadion, po všech směrech nejlepší v Evropě. Chci, aby to bylo jasné."

"Sté výročí klubu (připadající na rok 2019) oslavíme na novém stadionu. Je to dáno smlouvami," stejný muž neztrácel optimismus ani o rok později.

Vloni prezidentka Los Che Lay Hoon Chan již volila opatrnější slova: "Musíme pracovat s ohledem na finanční a sportovní stabilitu klubu. Stadion pro stoleté výročí Valencie hotový nebude."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace