Mendilibar: Jsme kašpary fotbalu, organizace La Ligy je směšná

José Luis Mendilibar (© marca.es)

Spor o hrací časy v La Lize neutichá, olej do ohně přilil trenér Eibaru José Luis Mendilibar.

Ještě předtím, než soud včera vydal předběžné rozhodnutí, že páteční zápasy zůstávají a pondělní se ruší, vybuchl Mendilibar na tiskové konferenci, protože týden před prvním kolem nevěděl, jestli jeho tým nastoupí v pondělí, nebo v sobotu.

"Říkají, že La Liga je nejlepší na světě. Nevím, jestli nastoupíme v pondělí, nebo v sobotu. Dnes je pátek, takže nic nerozhodnou. V sobotu a neděli tady nikdo nepracuje ani za Boha, takže verdikt vynesou v pondělí. A co máme dělat my? Nemohu pochopit, jak je něco takového možné. Kvůli sporu o hrací časy jsme kašpary fotbalu ze všech pohledů. Můžeme mít nejlepší hráče a týmy, ale po organizační stránce je La Liga směšná, ještě se máme hodně co učit," řekl Mendilibar, jemuž se nelíbí ani fakt, že přestupové okno se uzavírá na rozdíl od Anglie až po začátku soutěže.

"V Anglii už jsou přestupy ukončené, tady ne. Uzavřou se poté, co budou odehrána tři kola. V La Lize se vše dělá naopak a nikdo neprotestuje. Nechápu to. Ze začátku sezóny jsou všichni vysmátí, panuje ku.evsky dobrá nálada. Ale po jejím konci začnou všichni protestovat. Před začátkem nikdo, ani Bůh."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace