Preview: Barcelona - Valencia

Finále Copa del Rey (© marca.es)

Výpravy Barcelony a Valencie nabraly směr Sevilla, kde si to dnes večer rozdají ve finále Královského poháru.

Katalánci jdou do zápasu jako favorit, ale ani Valencia není bez šance, neboť v letošní sezóně obrala Barcelonu o body v obou ligových mačích (1-1 na Mestalle, 2-2 na Camp Nou).

Pro Marcelina jde o vůbec první finále v trenérské kariéře, v němž chce ukončit jedenáctileté čekání Netopýrů na trofej. Poslední radost poznala Valencia v roce 2008 právě v Copě, když ve finále zdolala Getafe 3-1.

Barcelona se může stát prvním týmem, který soutěž ovládne popáté v řadě. Zisk Copy by pomohl zlepšit náladu, která po debaklu od Liverpoolu v semifinále Ligy mistrů výrazně poklesla.

Blaugranas budou jako vždy spoléhat na Messiho, jenž včera pošesté v kariéře ovládl Zlatou kopačku. Mimo hru jsou Ter Stegen, Luis Suárez, Dembélé či Boateng. Valencia nemůže využít služeb Cherysheva a Kangina.

Na stadionu Benita Villamarína bude uveden míč do pohybu v 21 hodin, poslední utkání kariéry odřídí uznávaný arbitr Undiano Mallenco.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace