Sevilla mění trenéra. Odvolaného Montellu nahradil Caparrós

Joaquín Caparrós (© marca.es)

Sevilla oficiálně potvrdila změnu na trenérském postu. Odvolaného Vincenza Montellu nahradil Joaquín Caparrós.

Vedení klubu sice po úterní schůzi vyjádřilo Italovi důvěru až do konce sezóny, po prohře v následujícím utkání na půdě Levante ale přece jen Montellovo angažmá ukončilo, byť mělo trvat až do léta 2019.

Třiačtyřicetiletý Montella přebral mužstvo na konci minulého roku po Eduardu Berizzovi a v Lize mistrů ho poprvé v novodobé historii soutěže dovedl až do čtvrtfinále, kde Sevilla nestačila na Bayern Mnichov. V lize se však Andalusanům nedaří a propadli se mimo příčky, které zaručují postup do Evropy. Fanoušci navíc nemohou týmu odpustit trapný výkon ve finále Královského poháru, v němž inkasovala Sevilla od Barcelony pětigólový příděl. Montella opouští Sevillu s bilancí 11 výher, 7 remíz a 10 proher.

Jeho nástupcem byl jmenován Joaquín Caparrós. Dvaašedesátiletý kouč je sevillským rodákem a klub trénoval již mezi roky 2000 a 2005. Další štaci na Pizjuánu začal podpisem smlouvy do konce sezóny, ve zbylých 4 ligových kolech se od Caparróse očekává, že vrátít mužstvo mezi sedm nejlepších příček, aby se kvalifikovalo do kontinentálních soutěží.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace