Valencia je nejslabší od sestupu v roce 1986. Alespoň jsme neprohráli, řekl Gayà po další ztrátě

José Luis Gayà (© marca.es)

Valencii podle všeho nečeká klidný závěr sezóny, stále jí totiž hrozí sestup.

Po 33. kole mají Netopýři na poslední trio náskok 7 bodů, ten se ale může snížit v závislosti na dnešních výsledcích konkurentů.

Valencia včera na domácím stadionu jen remizovala s Alavésem, což poněkud rezignovaně okomentoval José Luis Gayà slovy: "Alespoň jsme neprohráli." Jedna z opor a kapitán týmu ví, že problémy se mohou s každým dalším zaváháním prohloubit: "Měli jsme dobrou šanci se posunout tabulkou a nemuset se dívat směrem dolů. Ale v mnoha ohledech nám něco chybí, taková je realita. Jsme daleko od úrovně, na které jsme chtěli být. Čekají nás těžké zápasy, musíme se koncentrovat. Musíme hrát na 200 procent, abychom vyhráli. Alespoň jsme dnes neprohráli, porážka by byla kritická. Pokud se nezlepšíme, budeme trpět."

Celek z Mestally nedokázal v letošním ligovém ročníku vyhrát dva zápasy v řadě, výsledkově je nejhorší od sezóny 1985/1986, kdy sestoupil. Valencii ještě čeká pětice utkání - proti Barceloně, Valladolidu, Seville, Eibaru a Huesce, vesměs proti soupeřům, kteří hrají o hodně. Zvládnou Los Che závěr nepovedené sezóny?

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace