Villarreal odvolal trenéra Escribu, nahradil ho Calleja

Javi Calleja (© marca.es)

Fran Escribá již není trenérem Villarrealu, neboť byl vedením klubu během dnešního dopoledne odvolán. Nahradil ho Javi Calleja

Osudným se Escribovi stal nedělní debakl 0-4 na hřišti Getafe, po níž Žlutá ponorka klesla na čtrnácté místo Primera División. Jen dvě výhry za šest kol a často slabá předváděná hra, to byly hlavní důvody vyhazovu 52letého kouče.

Escribá, jenž přišel na Estadio de la Cerámica jako náhrada za Marcelina Garcíu Torala a loučí se s bilancí 26 výher v 59 zápasech, tak vydržel ve funkci jen třináct měsíců. S Villarrealem sice splnil cíl kvalifikovat se do Evropy, tým ale nedokázel udržet stabilní výkonnost a trápila ho proměnlivá forma.

Vedení Villarrealu o několik hodin později oznámilo, že novým koučem jmenovalo Javi Calleju, jenž dosud vedl rezervní tým Ponorky, který působí v Segunda División B a ve své skupině je se 14 body ze 6 utkání druhý. Calleja prostředí klubu velmi dobře zná, neboť trénoval i mládežnické výběry a jako aktivní hráč strávil ve žlutém dresu sedm let.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace