Bale: Nevím, kdo je britským premiérem. Sleduji golf

Gareth Bale (© marca.es)

Zdravotní potíže a zákaz o nich informovat, spekulace o přestupu do Číny i nevědomí o politice. Gareth Bale v posledních dnech plní stránky novin.

Velšský fotbalista je na marodce, není však známo, jak dlouho bude absentovat, s odvoláním na ochranu osobních údajů totiž zakázal Realu Madrid, aby o jeho zdravotních problémech informoval veřejnost.

Přestože byl Bale v úvodu sezóny klíčovou postavou Realu Madrid, klub stále pracuje s myšlenkou se ho zbavit, a to nejlépe už v zimě. Oproti létu už má být odchodu nakloněn i samotný fotbalista, alespoň podle informací tisku, které dodávají, že znovu ožívá zájem čínského celku Shanghai Shenhua.

Naposledy 30letý Bale překvapil, když uvedl, že ho politika a Brexit nechávají chladným a raději věnuje čas milovanému golfu: "Sleduji to jen z finančního hlediska, protože mé investice a peníze samozřejmě Brexit ovlivňuje, ale většinu těch hloupostí nečtu. Opravdu, o Brexitu toho z 99 % nic nevím. Už ani nevím, kdo je britským premiérem. Boris Johnson? No vidíte, to jsem nevěděl. Nebyl starostou? Nemohu mluvit o politice, protože mě nezajímá. Sleduji golf. Chcete, abych vám řekl, kdo je v něm světovou jedničkou?" Některá média jeho slova popudila, deník 20minutos například uvedl, že Bale je "hrdý na své ignorantství".

Gareth Bale prozradil, že už myslí i na budoucnost po fotbalové kariéře: "Samozřejmě, že bych se chtěl věnovat golfu. Nechci jen ležet na gauči. Stále si fotbal užívám, ale už ne tolik jako dříve. Když vám je 18 let, sníte o kariéře, aniž byste si uvědomil, že může mít i negativní stránky."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace