Bale zůstává, řekl Zidane. Podle Casemira musí hrát

Bale a Zidane (© marca.es)

Spekulovalo se o přestupu do Číny, návratu do Anglie nebo přesunu do německého Bayernu. Gareth Bale ale bude pokračovat v Realu Madrid.

Potvrdil to Zinédine Zidane. Francouzský trenér nasadil Velšana v prvním ligovém zápase proti Celtě do základní sestavy a Bale se mu odvděčil asistencí na gól Benzemy a aktivitou, z týmu působil nejlepším dojmem.

"Bale zůstává. Všichni v týmu jsou pozitivní a Gareth je jeho součástí. Počítal jsem s ním do základní sestavy bez ohledu na zranění Hazarda. Každý hráč, který v Realu Madrid působí, si tento dres zaslouží," řekl Zidane po výhře 3-1. Byl to přitom právě Zidane, kdo si přál Baleův odchod. Nyní se zdá, že ho vzal na milost.

Třicetiletého Balea podpořil i záložník Casemiro, podle něhož musí hrát pravidelně: "Zajistil nám několik titulů, střílel góly ve finálových zápasech, máme k němu velký respekt. Musí hrát, je to skvělý hráč a pro nás je velmi důležitý."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace