STABLE 3.25.0
Úvod / Přestup Balea byl z 90 procent hotový. tvrdí trenér čínského Jiangsu

Přestup Balea byl z 90 procent hotový. tvrdí trenér čínského Jiangsu

Gareth Bale (© marca.es)

Trenér Jiangsu Suning Cosmin Olăroiu potvrdil, že klub byl během minulého léta blízko získání Garetha Balea.

Španělský tisk o všem informoval jako o hotové věci, na poslední chvíli však z transferu nečekaně sešlo. Podle rumunského kouče byla důvodem změna postoje Realu Madrid.

"Přestup byl velmi blízko. Klub se dohodl s hráčovým agentem i s Realem Madrid, ale nevím, co se v posledním měsíci stalo. Real Madrid prohrál nějaké přípravné zápasy a změnil názor," vypráví Olăroiu. Důležitou roli mohl sehrát debakl 3-7 od Atlética Madrid.

"Nejprve nám řekli, že Balea uvolní, pokud budeme platit jeho mzdu. Ale pak zničehonic řekli, že musíme za přestup zaplatit. Přestupová částka plus plat už byly mimo náš rozpočet, proto jsme se zaměřili na jiného hráče. Vím, že večer byl přestup z 90 procent hotový, ale ráno bylo vše jinak. A udělal to Real Madrid, ne my."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 24 Následující

viz. to co jsem tady postoval před pár dnama *5* *5* https://www.facebook.com/ondrej.jokl/posts/3285692374774076

A ne Makaku, nebudeme hrát AZ kvíz

No nic, dokoukame trpaslíka, dáme tam válku skladů, při tom zkoukneme počty nakažených a jdem spát ne

Stylovej, žádnej mainstream *4*

@tunak aha, jsem nevěděl. Jinak já ho znám dobře, každý rok jsem měl od něj volnasky na atrakce *57*

   avatar uživatele tunak 5 dnes 00:28

@Pablito prvně ho sem psal helix

ja vim, na to narazim *6*

   avatar uživatele tunak 5 dnes 00:28

@aimar21 trapný (ty i pokáč), postni radši vymlácený entry

+1
Předchozí 1 2 3 24 Následující

Top plkálisti dnes

1. Pablito 9
2. tunak 5
3. aimar21 4
4. Txapeldun 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace