Baleův agent přiznal námluvy s Tottenhamem

Gareth Bale (© marca.es)

Gareth Bale by přece jen mohl opustit Real Madrid, o hvězdu, která je v královském klubu nepotřebná, se zajímá Tottenham.

Právě z anglického celku Bale na Bernabéu v roce 2013 přestoupil, v bílém dresu ale nikdy nedokázal naplnit očekávání a pod vedením Zinédina Zidana jeho důležitost uvadala, až se stal pro klub příteží. Příteží s roční mzdou 15 milionů eur, která je největší překážkou hráčova odchodu, neboť Bale trvá na zachování celé částky.

Jediným východiskem se zdá být návrat do Premier League, kromě Manchesteru United má zájem i Tottenham, což potvrdil Baleův agent Jonathan Barnett: "Mluvíme s Realem Madrid i Tottenhamem. To je místo, kde chce být. Bale stále Tottenham miluje."

Zatímco Barnet vloni vyloučil, že by u hráče Baleova formátu připadalo v úvahu hostování, v současné chvíli se tato varianta nedá vyloučit, byť Real Madrid se snaží 31letého Velšana zbavit natrvalo, a to i za cenu případného doplacení části platu. Bale má v klubu smlouvu do roku 2022.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace