Baleův agent zopakoval, že Velšan nemá v plánu měnit působiště

Gareth Bale (© as.com)

Další přestupové okno skončilo a Gareth Bale nadále zůstává hráčem Realu Madrid. Podle Velšanova agenta Jonathana Barnetta se na tom nic nezmění.

Bale podle něj plánuje dodržet smlouvu, která mu na Bernabéu vyprší až za 2,5 roku, přestože je Zinédinem Zidanem často přehlížen. Francouzského kouče sám Barnett opakovaně kritizoval za způsob, jakým se k Baleovi chová.

"Většina lidí netuší, co se ve skutečnosti děje. Vadí mi to, protože nevědí, o čem mluví. Gareth je v Realu Madrid velmi šťastný a buďme realisté, po ekonomické stránce je většina klubů mimo jeho ligu. Bylo by hezké říci, že se vzdá peněz a půjde hrát jinam, ale není to jen o penězích. Jde o životní styl, má manželku a děti, které vyrostly v Madridu, kde se usadil. Cítí se jako důležitý člen Realu Madrid. Až mu skončí smlouva v roce 2022, pak si snad společně se mnou a rodinou sedne, aby se rozhodl, co dál," uvedl Barnett.

"Španělský tisk neustále řeší jeho životní styl, že neovládá jazyk... Je pro novináře snadným cílem, což je špatné. Jde o jednoho z nejlepších hráčů, kteří přišli z Velké Británie. Nepíše se o něm nic pozitivního. Některé vtipy mě znechucují."

Zástupce třicetiletého křídelníka odmítl možnost přestupu do Číny a nepotvrdil, že by o Baleův návrat usiloval Tottenham: "Teď není vhodný čas na přestup do Číny. (smích) Ani v návrat do Tottenhamu nevěřím. Nemyslím si, že tam je jeho budoucnost. Nevím o žádné nabídce. Pokud byl prezident Tottenhamu Levy v Madridu, tak to jde mimo mě."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace