Barcelona získala svůj 25. mistrovský titul

Barcelona slaví titul (© marca.es)

Letošní ročník La Ligy již zná svého vítěze. Titul zaslouženě putuje do Barcelony, která si jej zajistila výhrou 4-2 na hřišti Deportiva.

Druhé Atlético tři kola před koncem sezóny již nemá šanci Katalánce dohnat. Pro Barcelonu jde o 25. triumf v domácí soutěži, lepší je jen Real Madrid s 33 prvenstvími.

Barcelonu dovedl k prvnímu místo Ernesto Valverde, jenž se ujal funkce před sezónou po Luisi Enriquem. Blaugranas jsou navíc vítězi letošního Královského poháru, dosáhli tak na ceněné doblete.

Tým okolo Messiho, Suáreze, Busquetse či Piquého se po 35 odehraných kolech může pochlubit nejlepším útokem v soutěži, druhou nejlepší obranou a nulou v kolonce proher. Barcelona má stále možnost zakončit ligový ročník bez jediné porážky. V závěrečných kolech se jí pokusí jedinečnou bilanci narušit Real Madrid, Levante, Real Sociedad a v odložené dohrávce Villarreal.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace