Marcelino žádá ještě minimálně čtyři posily

Marcelino (© marca.es)

Valencia zatím není na přestupovém trhu, alespoň pokud jde o příchody, tak aktivní, jak by si její kouč Marcelino García Toral představoval.

"Touto dobou už bych chtěl mít kádr kompletní, ale věděl jsem, že je to nemožné. Přesto jsem doufal, že už budeme mít více posil," uvedl 51letý kouč na dnešní tiskové konferenci.

"Musí přijít ještě minimálně čtyři hráči a i tak jich nebudu mít dost. Jeden obránce, jeden záložník a dva útoční hráči na lajnu. Některé věci máme rozjednané a blízko úspěchu, ale ještě to závisí na mnoha věcech. S některými hráči jsem mluvil a jsem rád, že chtějí přijít. Kéž by se to proměnilo ve skutečnost," dodal.

Netopýry čeká úvodní duel ligové sezóny už příští pátek na Mestalle proti Las Palmas a Marcelino by do té doby měl mít kádr širší minimálně o Jeisona Murilla, přestup stopera Interu Milán je dle španělských médií na spadnutí. Velký zájem má Valencia také o Kolumbijcova spoluhráče Kondogbiu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace