Nový ročník La Ligy už zná rozpis, míč i oficiální píseň

Míč Adrenalina (© marca.es)

Nový ročník La Ligy se blíží, soutěž už má připravené vše potřebné. V nedávné době postupně odhalila rozpis, míč i oficiální píseň sezóny.

Ročník 2021/2022 začne 13. srpna úvodním kolem se zápasy Alavés - Real Madrid, Barcelona - Real Sociedad, Celta Vigo - Atlético, Mallorca - Betis, Cádiz - Levante, Osasuna - Espanyol, Sevilla - Rayo Vallecano, Valencia - Getafe, Villarreal - Granada a Elche - Athletic.

První El Clásico spadá pod 10. kolo, 24. října se odehraje v Barceloně. Odveta na půdě Realu Madrid se bude konat 20. března na Bernabéu, a to ve 29. kole. Ligová sezóna skončí 22. května.

Hrát se bude stejně jako vloni s míči Puma Accelerate a Adrenalina, pričemž druhý jmenovaný bude mít žlutou barvu a bude vyhrazen pro velké zápasy - El Clásica a regionální derby v rámci Madridu, Barcelony, Baskicka, Valencie a Andalusie.

Návrat fanoušků na tribuny po jejich loňské absenci kvůli koronavirovým opatřením se La Liga rozhodla oslavit písní KESI od několika latinskoamerickými cenami ověnčeného kolumbijského zpěváka Camila, která bude znít na všech stadionech a "propojovat emoce, které patří k fotbalu i hudbě", jak uvedla La Liga.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace