Pepe Mel povede Betis i v Primeře

Pepe Mel (© marca.es)

Pepe Mel dovedl jako trenér Betis zpět do Primery a ve funkci bude pokračovat i mezi elitou.

Osmačtyřicetiletý rodák z Madridu se dohodl s vedením Andalusanů na prodloužení smlouvu o další tři roky, tedy do léta 2014. Pepe Mel se tak stal po dlouhých letech prvním koučem Betisu, kterému klub nabídl dlouhodobý kontrakt.

Vedení chtělo do dohody protlačit klauzuli, která by mu dovolila smlouvu předčasně ukončit v případě, že by Verdiblancos skončili na horším než čtrnáctém místě Primery, nakonec ale od svého úmyslu ustoupilo. Hlavním Melovým úkolem tak bude záchrana v Primeře.

"Dnes je pro mě velmi šťastný den, protože zůstávám tam, kde chci být. Děkuji vedení, že mi vyjádřilo důvěru nejenom slovy, ale také činy. Teď nastal čas vrhnout se do práce, protože nás čeká velmi složitá cesta. Pokusíme se přes léto posílit, ale nemáme takové finanční prostředky, kterými disponují jiné kluby. Hledáme hráče s dobrými vlastnostmi, protože právě díky nim je Betis jako rodina," prohlásil spokojený Pepe Mel.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace