Preview: Anglie - Španělsko

Španělský trénink ve Wembley (© marca.es)

La Roju Luise Enriqueho čeká křest ohněm, v prvním utkání nově vzniklé Ligy národů se představí v kolébce fotbalu - Anglii.

A to rovnou na stadionu Wembley, jednom z nejslavnějších míst fotbalové mapy. Očekává se zde začátek znovuzrození Španělska po slabém období, které zakončilo nepovedené působení na mistrovství světa v Rusku.

Zatímco Španělsko si své zlaté období prožilo poměrně nedávno, Anglie na něj stále čeká. Fanoušky navnadilo solidní působení na mundialu, kde tým Southgatea skončil čtvrtý. Tohle můžstvo kolo střelce Kanea může vysněného úspěchu dosáhnout. Sterling a Lallana u startu Ligy národů nebudou kvůli zranění, v nominaci není ani útočník Vardy.

Španělsko prošlo obměnou a fanoušci netrpělivě očekávají, jak si povede. Enrique opomenul Jordi Albu, což otevře prostor Marcosi Alonsovi. Diego Costa soustředění opustil z rodinných důvodů a jeho místo zaujal Iago Aspas, na hrotu ale podle všeho dostane přednost Morata. Iniesta, Silva či Piqué už dříve oznámili konec v národním týmu.

Zápas začíná ve 20:45, rozhodčím bude Danny Makkelie z Nizozemska.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace