Španělsko nadělilo chorvatským vicemistrům světa kanára

Španělská radost (© marca.es)

Španělsko zvládlo vítězně i druhý zápas pod vedením Luise Enriqueho, a to ve velkém stylu. Chorvatsku nadělila La Roja šest branek.

Vicemistři světa začali v Elche lépe, jenže Santini mířil v první šanci těsně vedle, druhou pak zmařil Perišićovi skvělým obranným zákrokem Carvajal. Ve 24. minutě se dostalo poprvé na dostřel Španělsko a hned s gólovým efektem. Carvajal posadil centr na Saúlovu hlavu a domácí vedli.

Uběhlo jen pár minut a náskok Enriqueho party se rozrostl na tři branky. Dvakrát se z dálky opřel do balónu Marco Asensio. Kalinić se v obou případech natahoval marně, ve druhém se navíc míč odrazil od tyče do jeho zad a od nich do sítě.

Španělsko nesundalo nohu z plynu ani ve druhém poločase. Rodrigo se přidal k fiestě po ideálním vysunutí od Asensia, Sergio Ramos tradičně hlavou přidal pátou hrst soli do chorvatských ran a poslední patřila Iscovi. Španělsko po skvělém výkonu smetlo stříbrný celek z Ruska tenisovým kanárem a v tabulce Ligy národů má plný počet šesti bodů.

Sestavy:

Španělsko: De Gea; Dani Carvajal (75. Azpilicueta), Nacho, Sergio Ramos, Gayá; Saúl (65. Thiago), Busquets (59. Rodri), Ceballos; Marco Asensio, Isco a Rodrigo. 

Chorvatsko: Kalinić; Vrsaljko (20. Rog), Mitrović, Vida, Pivarić; Rakitić, Brozović (62. Pjaca), Kovačić, Modrić, Perišić a Santini (71. Livaja). 

Branky: 24. Saúl, 33. Marco Asensio, 35. Kalinić (vl.), 49. Rodrigo, 57. Sergio Ramos, 70. Isco.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace