První prohra pod Enriquem. Španělsko nestačilo na Anglii

Záběr z utkání (© marca.es)

Luis Enrique poprvé v roli reprezentačního trenéra okusil prohru, v Seville nestačilo Španělsko v Lize národů na Anglii, které podlehlo 2-3.

Držení míče v procentech 70:30, střely 25-5, rohové kopy 12-0... La Roja měla na stadionu Benita Villamarína po celý zápas jasnou převahu, jenže Angličané dali Enriqueho výběru lekci z přímočarosti a efektivity.

O všem bylo rozhodnuto už po prvním poločase, kdy na světelné tabuli svítil stav 0-3. Rychlé akce hostů postupně proměnili v gól Sterling, Rashford a znovu Sterling. Angličané vyprodukovali pouhé tři střely na branku, ale pokaždé gólové. I Španělsko mělo své šance, jenže s postupujícím časem se tlak stával stále více sterilním.

Vše mohlo být jinak, kdyby rozhodčí nepřehlédl penaltový faul Pickforda na Rodriga, jenž následoval krátce po brance Paca Alcácera a mohl znamenat kontaktní trefu. K té nakonec došlo až v sedmé minutě nastaveného času, vzápětí zazněl konečný hvizd. Španělsko prohrálo s Anglií 2-3.

Sestavy:

Španělsko: De Gea; Jonny, Nacho, Sergio Ramos, Marcos Alonso; Thiago, Busquets, Saúl (57. Paco Alcácer); Iago Aspas (57. Ceballos), Rodrigo (72. Morata) a Marco Asensio. 

Anglie: Pickford; Trippier (85. Alexander-Arnold), Maguire, Joe. Gomez, Chilwell; Barkley (76. Walker), Dier, Winks (91. Chalobah); Sterling, Kane a Rashford. 

Branky: 56. Alcácer, 97. Sergio Ramos - 16. a 38. Sterling, 30. Rashford.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace