Rayo nasadilo příznivcům Valladolidu vysoké vstupné. Jeho fanoušci jim proto nabízejí své permanentky

Fanoušci Valladolidu (© as.com)

Fanoušci Raya jsou považováni za jedny z nejlepších ve Španělsku a svoji velikost ukázali i gestem vůči protějškům z Valladolidu.

Oba celky se v neděli střetnou ve Vallecas v rámcu předposledního kola La Ligy. Zatímco Rayo už hraje jen o čest, neboť se nemůže vyhnout sestupu, pro Valladolid jde o klíčový duel v bitvě o záchranu. Možná i proto nasadilo vedení Madriďanů pro hostující celky vysoké vstupné mezi 50 a 80 eury (to se více blíží cenám na nejdražší zápas proti Realu Madrid (70 až 90 eur) než sezónnímu průměru (25 až 70).

To rozzlobilo nejen příznivce Valladolidu, ale i ty Raya. Na protest proti chování klubu nabídli fanouškům Valladolidu zapůjčení svých permanentek, aby o zásadních 90 minut nepřišli. V prvním vzájemném klání přitom Valladolid stanovil vstupné pro hosty na 35 eur...

Ceny lístků do hostujícího sektoru jsou fanouškům ve Španělsku dlouhodobě trnem v oku nejen kvůli své výši, ale i kvůli často špatnému výhledu zpoza ochranných skel či sítí.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace