Finále Copy se možná odloží na příští rok. Zahrál by si ho Aduriz?

La Cartuja (© marca.es)

Finále Copa del Rey mezi Athleticem a Realem Sociedad musí být fotbalovým svátkem se vším všudy, tedy včetně plných tribun a následných oslav v ulicích. Proto se zvažuje odklad utkání o celý rok.

Atraktivní baskické derby bylo na programu 18. dubna na stadionu La Cartuja v Seville, kvůli pandemii koronaviru bylo ale odloženo na neurčito s 30. květnem jako možným náhradním termínem. Jenže v tomto čase ještě nebude povolen přístup fanoušků na stadion, hledá se proto jiné řešení.

Tím může být duben či květen 2021, možnost, kterou Španělský fotbalový svaz reálně zvažuje. V takovém případě se by letošní finále hrálo týden před finále sezóny 2020/2021. O všem by mělo být rozhodnuto v nejbližších týdnech.

Nabízí se otázka, jestli by se zápasu v roce 2021 zúčastnil i Aritz Aduriz. Devětatřicetiletý útočník Athleticu měl v plánu po letošní sezóně ukončit kariéru, klub byl připraven mu smlouvu (končící 30. června) do data konání finále prodloužit. Samotný fotbalista uvedl, že zakončit kariéru finálovým mačem s možnou tečkou v podobě trofeje, by bylo jeho snem. Prodlouží si fotbalový život o další rok?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace