Nejhorší sezóna v kariéře, hodnotí první rok v Realu Madrid Hazard

Eden Hazard a Zinédine Zidane (© as.com)

Real Madrid se sice vrátil na španělský trůn, hvězdná posila klubu Eden Hazard přesto nemůže být s uplynulým rokem spokojený.

Kvůli zdravotním problémům totiž belgický reprezentant zasáhl jen do 16 ligových střetnutí s bilancí jediné vstřelené branky. Samotný fotbalista přiznal, že na sezónu 2019/2020 nebude vzpomínat v dobrém.

"Můj první rok (v Realu Madrid) byl špatný. Dokázali jsme vyhrát ligu, ale z individuálního pohledu to bezpochyby byla nejhorší sezóna v mé kariéře," nechal se slyšet 29letý Hazard, za něhož Real Madrid vloni zaplatil Chelsea 100 milionů eur.

"Se vším, co se stalo, to byla velmi zvláštní sezóna. Už teď můžeme sezónu považovat za úspěšnou, ale může být ještě lepší, pokud zvládneme odvetu osmifinále Ligy mistrů (proti Manchesteru City, se kterým v prvním utkání Real Madrid prohrál). Když hrajete v Realu Madrid, musíte chtít vyhrát každou trofej. Teď je na řadě Liga mistrů, i když to bude těžké, protože Manchester City má velmi dobrý tým."

Hazard si chválí spolupráci s trenérem Zinédinem Zidanem: "Všichni pamatujeme Zidana jako hráče, byl nejlepší. Jako trenéra ho ani nemusíme popisovat. Během několika let ukázal, že už patří mezi nejlepší trenéry. Jako trenér je stejný jako hráč. Mluví upřímně, umí vše říct ve správnou chvíli. Věří hráčům a hráči věří jemu, proto to funguje."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace