Preview: Barcelona - PSG

Camp Nou (© as.com)

Barcelona na rozdíl od jiných klubů nepřišla kvůli pandemii koronaviru o výhodu domácí půdy, do osmifinále Ligy mistrů tak vstoupí na půdě stadionu Camp Nou.

Na něj zavítá PSG. Střetnutí se odehraje bez diváků a bez některých hvězd, což mu ale neubírá na atraktivitě. Oba celky patří rok co rok do okruhu favoritů na trofej, byť výsledky tomu ne vždy odpovídají.

Barcelona už nechce další zklamání a věří, že loňská nálož od Bayernu bude posledním poučením před přechodem na správou cestu. Dobrou zprávou pro Ronalda Koemana je návrat stopera Piquého, Sergi Roberto, Coutinho a Ansu Fati naproti tomu zůstávájí mimo hru.

PSG se musí obejít bez Neymara, jenž se tak nevrátí na Camp Nou, alespoň ne v danou chvíli a jako fotbalista hostů. Katalánci stále doufají v Brazilcův, jehož přestup do PSG za 222 milionů eur zůstává nejdražší operací historie, návrat. K dispozici není Mauriciovi Pochettinovi ani Di María.

Výkop je v 21 hodin, rozhodčím bude Björn Kuipers z Nizozemska.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace