Ve druhém poločase nás přejeli, přiznal Koeman po dalším výprasku v Lize mistrů

Ronald Koeman (© marca.es)

Barcelona zdá se ani letos v Lize mistrů neuspěje, po prohře 1-4 s PSG v prvním osmifinále je na pokraji vyřazení.

Trenér Katalánců Ronald Koeman přiznal, že soupeř byl na Camp Nou zejména ve druhém poločase, kdy vstřelil tři branky, jednoznačně lepší: "První poločas byl vyrovnaný, ale ve druhém nás přejeli. Byli nesmírně efektivní, zejména prostřednictvím Mbappého. Měli jsme problémy v obraně, PSG bylo lepší. S balónem a zejména po fyzické stránce."

"V současné chvíli jsou lepším a komplexnějším týmem, je potřeba to přujmout. Výsledek 1-4 se bude těžko otáčet. moc šancí nemáme. Jejich mužstvo je hotové, zatímco my procházíme obměnou. Jdu domů smutný a zklamaný, ale říkal jsem mnohokrát, že se musíme v řadě věcí zlepšit, abychom mohli soupeřit v Lize mistrů."

Koeman má podle svých slov dost sil, aby pokračoval v práci: "Porážku přijímám a samozřejmě, že chci pokračovat. Snažíme se. Nejsme na konci cesty, ale v její polovině. Nelze vše vyřešit za dva měsíce. Vždy musíme mít nejvyšší ambice, ale zároveň víme, že se musíme v řadě věcí zlepšit. Vyoadá to, že mám realističtější pohled než ostatní. Vždy budu svůj tým bránit, ale ještě nejsme na konci cesty. Budeme i nadále pracovat."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace