Preview druhých zápasů osmifinále Evropské ligy

Valencia se bude přetahovat o postup s Krasnodarem (© marca.es)

Kdo z trojice Valencia, Villarreal a Sevilla postoupí do čtvrtfinále Evropské ligy? O tom rozhodnou dnešní osmifinálové odvety.

Krasnodar - Valencia, 18:55, první zápas 2-1 

Jako první půjde do akce Valencia, kterou čeká střetnutí v Rusku proti Krasnodaru.

Netopýři mají z prvního utkání výhodu díky vítězství 2-1, hotovo ale ještě zdaleka není, byť jde o solidní základ. "Nemůžeme spekulovat a hrát na 0-0. Musíme hrát aktivně a útočné," nabádá Marcelino.

Kouč Valencie postrádá klíčového záložníka a kapitána Dani Pareja, jemuž vystavil stopku karetní trest. Ze stejného důvodu není v nominaci ani Roncaglia.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Villarreal - Zenit Petrohrad, 21:00, první zápas 3-1

Přestože se to od něj čekalo nejméně, vytvořil si Villarreal v úvodním duelu nejlepší výchozí pozici ze všech tří španělských klubů.

Žlutá ponorka totiž po skvělém výkonu dobyla stadion Zenitu vítězstvím 3-1. Mužstvu se navíc začíná dařit i v lize, kde se propracovalo mimo sestupového pásma. Postup v Evropě by byl příjemný bonus.

Neočekává se, že by Javi Calleja příliš pozměnil základní sestavu oproti té víkendové. Platí však absence Javi Fuega, Bonery, Triguerose a Bruna.

Slavia Praha - Sevilla, 21:00, první zápas 2-2

Vyprodaný Eden bude doufat v senzaci, kterou by bezpochyby vyřazení Sevilly zásluhou Slavie bylo. 

Pražané na Pizjuánu ukázali, že se s nimi musí počítat. Dva šťastné góly jim přinesly nadějnou remízu 2-2, takže Slavii dnes stačí i bezgólová plichta či výsledek 1-1.

Víkendovým triumfem 5-2 nad Realem Sociedad posílená Sevilla musí zvítězit. I proto nebude Pablo Machín spekulovat a pošle do boje to nejlepší, co má k dispozici. Nejistá zůstává účast českého brankáře Tomáše Vaclíka a stopera Wöbera. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace