Real Madrid už v polovině června překonal svůj přestupový rekord

Posily Realu Madrid (© marca.es)

Real Madrid potvrzuje předpoklady a za posily po zpackané sezóně vydává rekordní částku.

Dosavadní celkový přestupový rekord během jednoho období měl Bílý balet nastaven na 254 milionů eur. To se psal rok 2009 a Real Madrid udělal z Cristiana Ronalda nejdražšího fotbalistu historie (96 milionů eur) a přivedl také Kaká (65), Benzemu (35), Xabi Alonsa (30), Albiola (15), Negreda (5), Arbelou (4) a Granera (4). 

Letos už královský klub vyplatil za posily vyšší částku. Přestože je teprve polovina června, nákupy Rodryga (45 milionů eur; jeho přestup je sice domluven už nějakou dobu, ale v platnost vešel až nyní), Hazarda (100), Joviće (60), Militãa (50), a Mendyho (48) přišly Real Madrid na 303 milionů eur, což znamená posunutí jeho přestupového rekordu.

A zdaleka nemusí jít o konečné číslo. V hledáčku Madriďanů jsou další velká jména, Zidane si žádá Paula Pogbu, fotbalistu s cenovkou 150 milionů eur, neutichají ani spekulace o Mbappém...

Velký pohyb se očekává i směrem ven, klub chce na prodejích hráčů vydělat mezi 200 a 300 miliony eur. Zatím však žádný odchod oficiálně potvrzen nebyl.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace