Sedm zajímavostí o Iscovi

Isco (© as.com)

Záložník Realu Madrid Isco je dalším fotbalistou, na něhož se zaměříme v seriálu Sedm zajímavostí.

Co jste možná o 27letém španělském reprezentantovi nevěděli?

1) Odmítl Barcelonu kvůli katalánštině

Před přestupem do Realu Madrid se o Isca zajímala i konkurenční Barcelona, kterou ale samotný fotbalista odmítl z netradičního důvodu. Nechtěl se učit katalánštinu.

2) Má psa, který se jmenuje Messi

Isco v rozhovoru z roku 2013, kdy ještě působil v Málaze, prozradil, že má psa, kterého pojmenoval Messi. Svému labradorovi dal jméno po argentinské hvězdě Barcelony podle vlastních slov z důvodu, že "stejně jako Messi je nejlepší".

Zobrazit příspěvek na Instagramu

??

Příspěvek sdílený Isco Alarcon Suarez (@iscoalarcon), Čec 10, 2018 v 5:30 PDT

3) Real Madrid ho nejprve odmítl kvůli postavě

Real Madrid sledoval Isca už jako mladíka v řadách Valencie. Tehdy ale jeho příchod zástupci Bílého baletu odpískali, Isco měl podle nich na fotbalistu příliš malou výšku a postavu.

4) Kdyby nebyl fotbalistou, mohl se stát hercem

V dalším rozhovoru Isco uvedl, že fotbal nebyl jediným odvětvím, ve kterém si plánoval budoucnost. Pokud by na zeleném pažitu neuspěl, mohl chodit po červeném koberci, záložní variantou totiž bylo herectví. Jeho oblíbeným hercem je Denzel Washington.

5) Miluje padel

Kromě fotbalu si Isco zamiloval i další sport - padel. Kombinaci tenisu a squashe se věnuje s přáteli pokaždé, když má volnou chvíli.

6) Sbírá kopačky

Jako klub sbíral společně s bratrem alba s fotbalovými nálepkami, jako profesionál přešel na kopačky. Schraňuje nejen své, ale i spoluhráčů za předpokladu, že mají nějaký zvláštní význam.

7) Magie na ruce

Na pravé ruce na vytetované slov Magia (Magie), zasloužili se o to jeho spoluhráči Iker Casillas a Sergio Ramos, které zaujala jeho kouzla s míčem. "V podstatě od chvíle, co jsem do Realu Madrid přišel, mě tak oba označovali. Líbilo se mi to, proto jsem si to nechal vytetovat. Opravdu se mi ta přezdívka zamlouvá. Myslím, že magii má rád skoro každý," komentoval to Isco.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace