STABLE 3.24.0

Preview Primera División 2019/2020

Ligový ročník 2019/2020 je na startovní čáře, chybět proto nesmí naše tradiční preview, které shrne všech dvacet účastníků nejvyšší soutěže.

Preview Primera División 2018/2019

Fanoušci La Ligy se konečně dočkali, ročník 2018/2019 startuje již dnes. My vám ještě před začátkem prvního kola přinášíme sezónní preview, které představí všech 20 účastníků.

Preview Primera División 2017/2018

Přestupové okno před několika dny skončilo, všichni účastníci Primera División tak znají kompletní složení svých týmů. K jakým důležitým změnám došlo, co od jednotlivých týmů čekat? Na to dá odpověď naše preview...

Preview Segunda División 2017/2018

Začíná nová sezóna Segunda División, druhé nejvyšší soutěže, a ŠpanělskýFotbal.cz vám přináší průvodce ambicemi a novinkami všech 22 klubů, s nimiž do ročníku 2017/2018 jdou.

Aktuálně

DNES 01:51
Dva až tři týdny se mezi tři tyče Celty Vigo nepostaví Rubén Blanco, důvodem je zranění kolena.
DNES 01:49
Karim Benzema je v Realu Madrid smluvně vázán do roku 2021, což se ale zřejmě brzy změní. Klub si totiž chce francouzského útočníka pojistit novým kontraktem do léta 2023.
VČERA 11:04
Lucasi Vázquezovi spadla na nohu činka a výsledkem je zlomený prst. Zranění zřejmě vystaví křídelníkovi Realu Madrid stopku na několik zápasů, přesnou délku rekonvalescence ale nedokázali lékaři klubu určit. Podle jejich vyjádření záleží na tom, jak bude hráč snášet bolest.
VČERA 00:24
Diego Costa se dnes podrobí operaci, která by měla vyřešit jeho problémy se zády. Atléticu však může chybět až tři měsíce.
VČERA 00:21
Novým manažerem Tottenhamu byl jmenován José Mourinho, Portugalec by podle tisku mohl požádat vedení klubu o návrat Garetha Balea. O křídelníka Realu Madrid se Mourinho zajímal už v době, kdy vedl Manchester United.
20.11.19 12:21
Iker Muniain nedokončil dnešní trénink kvůli nataženému svalu a bude čekat na verdikt lékařů, jestli bude moci obléknout dres Athleticu v nejbližším střetnutí proti Osasuně.
20.11.19 12:19
Stefan Savić si obnovil svalové zranění, což pro obránce Atlética znamená, že zmešká několik následujících zápasů.
20.11.19 08:40
Athletic údajně začal jednat s Bayernem o přestupu Javi Martíneze. Návrat bývalého spoluhráče na místo činu by se líbil Mikelovi San Josému: "Javi Martínez je skvělým hráčem a byl i výborným spoluhráčem. Kdyby se vrátil, bylo by to velmi hezké. Tým by ho přijal s otevřenou náručí."
20.11.19 08:35
Sevilla včera představila plány na následující pětiletku, během které chce dokončit rozšíření stadionu Ramóna Sáncheze-Pizjuána o třetí prstenec a zdvojnásobit rozpočet na 200 milionů eur. "Chceme i nadále růst. Stadion a navýšení rozpočtu, to jsou naše priority," uvedl prezident klubu José Castro.
20.11.19 00:29
Gareth Bale pomohl Walesu k postupu na Euro 2020, fanoušky Realu Madrid však popudila oslava, při které Bale poskakoval s vlajkou s nápisem "Wales. Golf. Madrid. V tomto pořadí". Podle příznivců jde o projev neúctu vůči klubu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Segunda División
17.11.19 16k Tenerife 1:1 Cádiz 0
17.11.19 16k Lugo 1:1 Racing Santander 0
17.11.19 16k Mirandés 2:1 Las Palmas 0
17.11.19 16k Real Oviedo 0:0 Sporting Gijón 0
17.11.19 16k Alcorcón 1:0 Málaga 0
17.11.19 16k Ponferradina 1:1 Girona 0
16.11.19 16k Real Zaragoza 0:1 Albacete 0
16.11.19 16k Elche 1:1 Almería 0
16.11.19 16k Numancia 2:2 Rayo Vallecano 0
16.11.19 16k Extremadura UD 2:0 Deportivo La Coruña 0
16.11.19 16k Fuenlabrada 3:2 Huesca 0
Primera División
DNES 21:00 14k Levante -:- Mallorca 0
ZÍTRA 13:00 14k Leganés -:- Barcelona 0
ZÍTRA 16:00 14k Real Betis -:- Valencia 0
ZÍTRA 18:30 14k Granada -:- Atlético Madrid 0
ZÍTRA 21:00 14k Real Madrid -:- Real Sociedad 0
24.11.19 14k Espanyol -:- Getafe 0
24.11.19 14k Osasuna -:- Athletic Club 0
24.11.19 14k SD Eibar -:- Deportivo Alavés 0
24.11.19 14k Villarreal -:- Celta de Vigo 0
24.11.19 14k Real Valladolid -:- Sevilla 0
Segunda División
DNES 21:00 17k Sporting Gijón -:- Tenerife 0
ZÍTRA 16:00 17k Rayo Vallecano -:- Real Zaragoza 0
ZÍTRA 18:00 17k Racing Santander -:- Extremadura UD 0
ZÍTRA 18:00 17k Deportivo La Coruña -:- Alcorcón 0
ZÍTRA 20:00 17k Huesca -:- Ponferradina 0
24.11.19 17k Almería -:- Numancia 0
24.11.19 17k Málaga -:- Elche 0
24.11.19 17k Albacete -:- Mirandés 0
24.11.19 17k Las Palmas -:- Real Oviedo 0
24.11.19 17k Girona -:- Fuenlabrada 0

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 9 Následující
   avatar uživatele tunak 1 dnes 10:06

@aimar21 to nejdřív vybrali 113 nejhorších měst, ne? *4*

a není to 13. místo z 13?

Praha se umístila na 13. místě ze 113 světových měst ve čtvrtek zveřejněném žebříčku kvality života.

*86*

+1

@Txapeldun každopádně hustej konec ligy, slušný drama *16* Ty záběry z oslav v Bilbau brutál *67*

+1

@tunak vlastně jsem měl dost štěstí, že jsem tehdy jeho a Iribara potkal/zahlíd v hospodě v Gelsenkirchenu *112* dvě ultimátní legendy

akorát Etxebe naštěstí nekončil kariéru kvůli zranění ve 24 letech *4*

joseba je legenda *116*

tohle je dobrá písnička: https://www.youtube.com/watch?v=FMYceha3Spg (asi nejlepší na tý desce)

Etxebeho béčko to šíleně válcuje *4*

Předchozí 1 2 3 9 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 1
2. aimar21 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace