Další bezgólové zklamání. Atlético v Baku dosáhlo jen na bod

Hořký úsměv Antoina Griezmanna (© marca.es)

Atlético Madrid ani na třetí pokus v základní skupině Ligy mistrů nezvítězilo, v Baku se rozešlo s Karabachem bez branek.

Jde o nečekanou komplikaci v boji o první dvě postupová místa. Los Colchoneros mají po polovině zápasů jen dva body a jsou v tabulce až na třetím místě. Pravda, stále mají vše ve vlastních rukách, přesto kromě výsledků může fanoušky znepokojovat i předváděná hra, která má k ideálu daleko.

V Baku to bylo čekání na gól, který nakonec nepřišel. A vlastně k němu ani moc blízko nebylo. Na první šanci se muselo čekat 25 minut, Gaitán neproměnil a po něm ani Griezmann. A to bylo ze strany hostů v podstatě vše podstatné.

Ve druhém poločase měli blíže rozvlnění sítě domácí, Ndlovu po skvělé individuální akci zakončil vedle. Stejný hráč se poté nechal hloupě vyloučit po druhé žluté kartě za simulování, ani proti 10 se Atlético neprosadil a bere jediný bod. Karabach slaví svůj vůbec první v Lize mistrů. 

Sestavy:

Qarabağ: Sehic; Medvedev (71. Rzezniczak), Guseinov, Sadygov, Agolli; Almeida, Qarayev, Pedro Henrique (69. Guerrier), Míchel (85. Tarik), Madatov a Ndlovu.

Atlético: Oblak; Vrsaljko, Godín, Giménez, Filipe; Gaitán (64. Partey), Saúl, Gabi, Carrasco (72. Correa), Griezmann a Gameiro (72. Fernando Torres).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace