Preview: Atlético - Qarabağ

Atlético versus Qarabağ (© marca.es)

Atlético Madrid se v Lize mistrů vinou špatných výsledků dostalo do situace, kdy si již nemůže dovolit žádné zaváhání. Od Los Colchoneros se proto očekává, že konečně dosáhnou na tři body. Na Metropolitanu hostí Qarabağ.

Outsider skupiny dokázal v minulém kole s Madriďany v domácím prostředí remizovat, což byl při celkovém skóre 1:8 jediný dosavadní úspěch ázerbajdžánského celku. Pokud by se podobný výsledek zrodil i dnes, bylo by to pro šance Atlética na postup zřejmě definitivní KO.

Hosté přicestují do hlavního města Španělska s vynucenou absencí zraněného Huseynova, k němuž je potřeba připočítat Ndlovua, jemuž vystavil stopku karetní trest.

Atléticu se nestihla uzdravit dvojice záložníků Carrasco a Koke, což znamená citelné oslabení středu pole. Vedle Griezmanna dostane v útoku zřejmě další šanci Kévin Gameiro. Dokáží svěřenci Diega Simeoneho hodit za hlavu nevyrovnané výkony poslední doby a poprvé v letošním ročníku Ligy mistrů zvítězit?

Na to se začne psát odpověď od 20:45, mužem v černém bude Turek Aytekin.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace