Preview: Atlético - Chelsea

Wanda Metropolitano (© marca.es)

Také středeční program Ligy mistrů pošle do akce i španělské zástupce, Atlético Madrid přivítá na svém stadionu v taháku druhého kola základních skupin Chelsea.

Hráči Atlética věří, že se jim v Evropě bude dařit i na novém stánku Wanda Metropolitano, pro který to bude premiéra v kontinentálních soutěžích. Z 36 posledních zápasů na Calderónu vyhráli Madriďané plných 30.

Chelsea ale nebude snadným soupeře, byť na ni mají svěřenci Diega Simeoneho dobré vzpomínky. V roce 2014 ji vyřadili v semifinále, o dva roky dříve rozdrtili 4-1 v Super Cupu. Mezi třemi tyčemi Londýňanů nebude chybět Thibaut Curtois, bývalá opora Atlética. Letní posila Drinkwater je jedinou absencí hostů.

Atlético postrádá Vrsaljka, Wernera a Gameira, a to z rozhodnutí Simeoneho. Augusto vyřadily zdravotní potíže. V Simeoneho sestavě se velké změny neočekávají, trenér Atlética vsadí na osvědčené pilíře, díky kterým poskočili Rojiblancos na druhé místo tabulky Primery.

Výkop nastane v čase 20:45, rozhodčím bude Cüneyt Çakır z Turecka.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace