Atlético ve strhujícím zápase zdolalo Barcelonu a ve finále Supercopy vyzve Real Madrid

Utkání nabídlo góly i strkanice (© marca.es)

Supercopa bude mít madridské finále. Na včerejší výhru Realu Madrid nad Valencií dnes ve druhém semifinále navázalo Atlético, které zdolalo Barcelonu 3-2.

Přitom v prvním poločase se Simeoneho parta spokojila s tím, že se ho pokusí přežít. Barcelona měla jasně navrch, dvakrát si ve velké šanci vylámala zuby na Oblakovi.

Druhý poločas nabídl strhující podívanou. Střídajícímu Kokemu stačilo 18 vteřin, aby otevřel skóre. Za Barcelonu rychle srovnal pravačkou Messi a stejný hráč přidal druhý gól, který však anuloval VAR kvůli ruce. Byl to tak až Griezmann kdo dokonal otočku. Tím ale příběh zdaleka neskončil.

Piquého zásah rovněž znegoval VAR, tentokrát kvůli ofsajdu přihrávajícího Vidala. Atlético otevřelo hru a Barcelonu potrestalo dokonalou efektivitou. Álvaro Morata po faulu Neta z penalty vyrovnal, v rychlém sledu přišel další zvrat, a to když Correa s velkým štěstím dal svému samostatnému úniku gólovou tečku.

Atlético vedení 3-2 udrželo a v Saúdské Arábii vyzve ve finále konkurenční Real Madrid.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace