Valverde se za červený zákrok styděl, podle Simeoneho jím vyhrál zápas

Valverdeho zákrok na Moratu (© as.com)

Přestože Fede Valverde nedohrál finále Supercopy, byl zvolen jeho nejlepším hráčem.

Záložník Realu Madrid pět minut před koncem prodloužení cynickým faulem sestřelil unikajícího Moratu a byl vyloučen. Valverdeho záchranná brzda zřejmě uchránila jeho tým od obdržené branky, na penalty pak Real Madrid mětského rivala porazil.

"Je to něco, co by se dělat nemělo, protože jsme všichni fotbalisté a kolegové. Trochu se stydím. Moratovi jsem se omluvil. Není to správné, je mi to líto, ale nic jiného mi nezbylo. Je to kaňka na vítězství," uvedl Valverde. "Simeone ke mně přišel a řekl mi něco, co nikdy nezapomenu. To mu slouží ke cti."

Trenér Atlética Diego Simeone měl pro Valverdeho zákrok pochopení, při odchodu ze hřiště ho utěšoval a smířlivý byl i v pozápasovém rozhovoru: "Myslím, že cenu pro nejlepšího hráče utkání získal správně, protože tím zákrokem vyhrál zápas. Řekl jsem mu, ať si nedělá starosti, že na jeho místě by to udělal každý. Udělal, co musel."

Podívejte se na Valverdeho zákroku na unikajícího Moratu:

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace