Preview: Valencia - Real Madrid

Valencia vyzve Real Madrid (© marca.es)

V Saúdské Arábii dnes začíná Supercopa, která se poprvé bude hrát v novém formátu.

A to se čtyřmi účastníky ve dvou semifinálových zápasech, jejichž vítězové si zahrají o samotnou trofej. Soutěž otevře souboj Valencie s Realem Madrid. Obě mužstva na sebe nedávno narazila v lize, na Mestalle se body po remízovém výsledku dělily. Dnes platí, že utkání musí najít lepšího. 

Zinédine Zidane má několik možností, pokud jde o složení základní jedenáctky i výběr formace. A to z důvodu početných absencí. Benzema, Bale, Asensio a Hazard totiž na turnaj neodcestovali. Jedné z mála příležitostí se dočká Luka Jović. Marcelo není po zranění rozehraný a Zidane by proto mohl pokračovat s Mendym na levém beku.

Také Valencia má své problémy, k Vallejovi, Piccinimu, Guedesovi a Kang-inovi se totiž na listinu zraněných přidal ještě útočník Rodrigo. Maxiho doplní na hrotu Francouz Gameiro.

Na stadionu King Abdullah Sports City ve městě Džidda bude střetnutí rozehráno ve 20 hodin. Rozhodčím bude Jesús Gil Manzano.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace