Další ztráta. Valencia v Bernu uhrála jen bod

Valencia ani tentokrát nevyhrála (© marca.es)

Valencia ani ve třetím utkání Ligy mistrů nedokázala zvítězit, v Bernu jen remizovala s Young Boys 1-1.

Netopýři si tak znovu zkomplikovaly možnost postupu do další fáze a ve večerním utkání budou muset držet palce Juventusu proti Manchesteru United.

A co hůře, bod je pro Valencii vlastně vítězstvím, protože to byli domácí, kdo měl blíže k vítězství. Přitom když v 26. minutě Batshuayi oběhl brankáře a skóroval do prázdné branky, šlo vše podle předpokladů.

Po změně stran však začaly problémy. Faul Pareja na Mbabu znamenal pokutové kop s gólovou tečkou z kopačky Hoaraua. Další možnost lapil Neto a brankář hostů zachránil svůj tým i krátce před koncem, kdy vytáhl hlavičku Samoga na tyč. Valencia se štěstím udržela bod.

Sestavy:

Young Boys Bern: Wölfli; Mbabu, Lauper, Von Bergen, Benito; Sulejmani (74. Moumi Ngamaleu), Sow, Sanogo, Fassnacht (85. Bertone); Assalé a Hoarau (79. NSamé). 

Valencia: Neto; Piccini, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayá; Soler, Parejo, Kondogbia (70. Coquelin), Ferran Torres (66. Gameiro); Rodrigo a Batshuayi. 

Branky: 55. Hoarau (pen.) - 26. Batshuayi.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace